Terima Kasih….

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Entry aku kali ni adalah koleksi gambar lagi..huuhu..biasa la kalau xder gambar x best gak..asyid dok membaca jer busan gak.

Ok la gambar2 kat bawah ni adalah kawan2 aku semasa aku kat SMKSI dulu..sebenarnya ramai lagi  kawan2 aku tapi gambar diorang tak ada, ni jer yang dapat aku paparkan. Gambar2 ni pun aku dapat dari page member aku…huhu…keje aku ciplak gambar orang jer…

1_362026904l

Gambar kat atas ni x silap aku masa member aku kawin itu hari, sayang nyer aku xder kat situ, so k, aku x kisah pun…huhu….bila aku tengok balik gambar ni teringat lak aku kat diorang ni semua…huhu…

1_678560676l Gambar ni plak aku x tau lokasinyer kat mana tapi, lau x silap aku gambar ni masa diorang tengok bola kot, tengok tu aksi uday tepuk dahi, maybe kumpulan yang dia sokong x dapat nak jaringkan gol, yang lokman plak happy sakan, siap angkat tangan lagi menandakan pasukan yang dia sokong jaringkan gol, aksi Dija plak maintain jer…fadhil dan farkhan plak aku x tahu apa reaksi mereka, dan gadis 2 orng ni plak x tahu la sokong pasukan mana huhu, aku x tahu la sapa lawan sapa ni, coz aku tiada di lokasi tersebut…cuma aku harap korang semua happy always…(jangan marah yer aku kutuk2 gambar korang, just kidding)1_930909826l Yang ni plak aku x tahu nk comment apa, tgk sendiri la aksi2 diorang…bergaya sakang….huhu….

1_714091217l Syoknyer tengok diorang mandi, teringin lak aku nk p mandi laut, da lama da x mandi laut huhu…harap jer umah kat ngn pantai,huhu nak wat macamana tiada kesempatan…happynyer aku tengok diorang….xpa diorang happy aku pun tumpang happy juga..huhu..

1_665799064l

Selamat pengatin baru kepada member aku sorang ni, semoga berkekalan hingga ke anak cucu, congratulation dari aku….huhu…

1_457879367l 

Semakin ayu si gadis ini…hahaha…lama da aku x jumpa korang…aku rindu kat member aku….

1_635468206l 

wah bestnyer tengok diorang makan, terasa lapar lak perut aku ni tengok makanan ni.huhu….aikm che control ayu nampak???? apa yang uday tunjuk tu aku x pasti..x nampak…

1_389412614l

Maybe time ni diorang bakar ayam kot….tgk pada tangan fadhil tu macam gaya mengibas asap…whatever la…tp yang penting sempat lagi bergambar….

Huhu…da cukup setakat ni, sebelum tu aku nk mintak maaf kalau terkasar bahasa or tersalah taip…huhu…

Walauapapun korang tetap kawan aku….insyallah jika umur ku panjang dan ada rezeki kita akan bertemu kembali…aku doakan korang sihat selalu dan ceria2 la selalu….yang pastinyer aku merindui korang semua….

Ikhlas dari ku…

No comments: