Salam Syawal Dari Ku….

kad3

dikesempatan ini, saya ingin memohon ampun dan maaf diatas segala salah dan silap saya selama ini terhadap anda semua, mana la tahu kot2 ada terkasar bahasa atau sebagainya.Biasa la kita insan yang lemah ni, x kan terlepas dari melakukan kesilapa, apa yang kita mampu ada meminta maaf diantara satu sama lain…

semoga raya anda tahun ni meriah dan happy….

4 comments:

keira said...

awk seorg yg creatif tp disbbkn awk kwn yg plg sy rpat mnderita batin,bkn batin tutt..ttp mgnai hati dn perasnan,smenjk pristiwe y menyedih meninpe awk,(sy turt brsimpati)ttp kesn dr e2 lh kwn sy mnderita, die slalu menangis,sllu slh kn dri die..sy lh tmpt die mngdu xsgup dh nk mndgr lg,ape kn dye sy....

Khairiz said...

salam. keira, terlebih dahulu sy nk minta maaf, blh x saya tahu sapa keira n apa nama kawan baik keira?sy betul2 x faham..knp kerana saya dia menderita??? seriusly saya x faham...

Anonymous said...

alah beb bnde dh brlalu,mse 2 ak tgh mrh,smue keluar kn beb,is normal lh,ko jgn lh sedh2,kish ak lg sdih tp ak wt xkish je,nk wt cmner dh surantn allah bg kt ak..idup ni kte kne truskn wlw pn pahitmaun skali pn..wlw pn kte thu besk ari mti kite kite ttp make it fun n brmakne dlm idup ni,xprlu brsedh2 col n relex je..beb ko pose x ari ni,,jgn xpose brdose tau,,beb ko marh kt aku ke, sori le,,buln baik ni maap le aku..hahaha donwori r bro b hp ok..

Khairiz said...

di bulan yang baik lagi mulia ni..nk buat apa nak marah2...

aku pun sama jika aku banyak wat salah aku mintak maaf, manusia x kan terlepas dari melakukan kesilapan..sama la aku...

nyway selamat hari raya...