Busan...

X tahu la kenapa aku terasa amat busan sekali, bukan busan apa, busan keje, bukak mata je keje, keje-keje, tapi nk wat macamana kan kena la sabar, coz itu punca rezeki, lau x keje nanti sapa nak sara hidup kita kan???

ntah la aku pun dah x tahu nak wat camana lagi, mula2 dulu memang la excited nk resign, tapi dipk2 kan balik sayang la plak...itu la terlalu mengikut kata hati...bak kata pepatah "ikut hati mati, ikut rasa binasa" binggung dibuat nye....

aku tahu setiap org punyai masalah, tapi masalahnya semua x sama...rambut sama hitam hati lain2..huhu...

serabut kepala dibuatnya..ye la dalam sehari 3 keje nak kena aku siap kan, smpai waktu tuk aku rehat da xder....makan pun da x menentu...tu la badan kering ni...hahaha

sib baik opismate kat sini semua ok2 senang nk comunicate, lau x mati kutu aku dibuatnya...
aku x tahu la bila senario ini akan berakhir..apa yang aku blh buat sabar..sabar..sabar...itu aja la..

kalau nk d pk kan memang keje ni x akan habis..every time, every second ada je keje nak dibuatnya....

No comments: