Dinner at Pizza Hut

nak di jadikan cerita,sebenarnya makan malam kat pizza semalam adalah sempena selebrate birthday aku yang lepas, dah lama dah planning, tapi semalam baru dapat peluang kuar sama p makan, bukan la aku plan semata2 nk makan pizza, secara kebetulan, dah semalam tgk pizza xder org, tu kita masuk je….perut dah lapar time tu…

 

celebrate birthday aku kali ini simple je,x perlu la nk wat besar-besaran,nanti buat aku teringat lak yang aku ni dah semakin meningkat usia…huhu…

 

nyway aku nk ucap terima kasih la, kepada Niniey,Kodi,Man coz sudi join sekali semalam. Kat bawah ni ada la beberapa pic yang boleh aku kongsikan kat sini, coz majlis semlam pun secara spotan je….

 

DSC00876

 

 

DSC00878 

 

DSC00881 huhu..island Supreme kegemaran aku

DSC00882 tapi yang x best nye semalam semua ondiet la konon, dah banyak order, nk x nk aku makan je sorang2 huhu…makan banyak,tp badan tetap mantain…huhu…x perlu on2 diet nih…

DSC00875

2 comments:

apezs shah said...

its so nicelah khai...
yeah dah leh masok baca pon kan heeh!!

Khairiz said...

biasa je apez...

huhu..thanks..n welcome..