hye to all

dah jarang aku post entry blog aku ni....dikesempatan masa yang ada ni, aku ingin post something kat blog aku ni, lagi pun busan x tahu nak wat apa...sambil menghidup udara pantai teluk chempedak ni, fresh sikit otak aku....huhu....

aku harap korang semua sihat sejahtera....aku bukan apa..wat masa skunk agak bz sikit ngn keje...yer la cuti panjang dah habis, so bila balik opis keje bertimbung2...nasib la...nak2 lagi semua sistem yang aku buat hilang begitu saje...

aku pun dah mula tension ngn keje aku skunk ni x tahu napa, nak masuk opis pun dah malas...huhu...aku berharap sangat interview aku tempoh diterima...aku pun dah mula busan dok kat kuantan ni, x tahu nak kemana lg....

aku ingat nak tukar keje baru ngn tempat baru, saje nk cari pengalaman baru huhu....yer la kalau aku buat keje yang aku x suka x akan jadi nye hati ku dah mula busan...x tahu la kenapa...setahu aku, aku dah banyak tukar keje..belum lagi jumpa keje sesuai ngn diri aku, dulu aku ingat keje opis ni ok bg diri aku,tp sebalik nye.....

aku sendiri x tahu apa yang sesuai ngn diri aku, aku ni jenis aktif x ley wat keje duduk je...huhu...mula aku jadi malas...biasala tabiat manusia x boleh nak lari....

minggu ni minggu meeting, serabut kepala, setiap kali p meeting mesti ada perubahan yang baru.

aku pun x tahu nk cerita apa lagi....sib baik hari ni ramai orang kat tc ni, x la busan aku lepak kat sini, kat mana lagi aku nak lepak kalau x kat tepi pantai ni....

ok la...insyallah if aku ada masa aku akan post kan entry ok...thanks to my friends whos always view my blog....

No comments: