Pagi Yang MembusanKan

seperti biasa bunyinye..nth la aku pun x tahu....apa yang aku rasa busan2.....
Pagi tadi rasa malas je nak bangun g kerja...tp hari ni awal
plak masuk opis..selalu masuk keje kul 10...
nth la aku masih tido lagi kot...huhu...

Niat di hati,masuk opis awal blh la balik awal, nampak gayanya xdernye balik
awal, still balik lewat gak..Ni la dikatakan Lumrah Pekerjaan.
So apa nak buat, sabar, Sabar itu kan separuh dari iman.

Hari ni pagi2 masuk opis dok Hadap Fb ngn Ms je...kerja nth kemana lagi
ingat nak buat after lunch nanti...tu pun tgk keadaan..huhu..
napa aku ni jadi malas hari ni...
nak kata x makan lagi, rasa nya pagi ni saja dah 2 x makan dah
nak kata x cukup air, dah habis 2 botol dah aku minum air masak...

Hari ni maybe Bos aku masuk opis...
so aku kene standby kapas la tuk tutup telinga...nk ketahan peluru
dari Bos hehe..Bukan apa keje yang dia suruh buat
aku x siap kan lagi..
hehehe..memang patut la kene marah nanti...tapi
x kesah..telinga ni dah kebal dah....

Itu la,if dia x masuk aman jer kami wat keje..
tapi bila dia masuk, semua air muka berubah, buat 2 x kene..
buat ni x kene...
macam2 la....sepi jap opis bila BigBos masuk..huhu..

So aku harap korang jangan la ikuti jejak aku ni
aku bukan pekerja contoh...sentiasa lawan cakap bos..
perangai keras kepala...

No comments: