sakit hati pun ada...

otak aku serabut.....apa yang aku blh buat adalah sabar sahaja......

al-kisahnya yang membuat aku sakit hati sangat2....mylaptop have prob, aku x sempat nk setel coz tergesa2 nak balik kampung, so aku hantar la laptop aku kat kedai tuk repair. hari pertama tauke kedai tu call ok lagi bunyi nye...tapi keesokan nya dia just msg aku dia kata, sorry terdelete hardkdisk D, baca jer mesej tu aku terus call mengamuk..yer la..mana x aku x marah..kerja aku selama 6 bulan, lagi sikit lg nak siap, tut2 hilang camtu jer....sapa x baran....

laptop aku da macam laptop baru beli...kosong dalam.....nak buat apa lagi sabar la..dah habs cara da guna tuk panggil data tu kembali...tp semua fail.....so aku diberi peluang tuk siap kan dalam masa seminggu...perghhh..bos aku ingat aku ni robot ke hapa.......

dah la semua tu xde backup....huhu..sabar aje la.....

No comments: