Hye...

Assalamualaikum n salam sejahtera to all myfrenz...

dah lama rasanya aku x update myblog, al-maklum la lately aku busy sikit dengan kerja2 yang nth bila nak siap nih, kepala otak aku pun da serabut....but nak wat camana kan sabar aje la....kalau x buat nanti xde la pendapatannya...huhu...

Ingat nak tukar kerja, tapi aku rasa sayang pula nk tinggal keja ni, dah macam da sebati dengan hidup aku, walaupun susah tapi atleast aku dapat mencubanya dengan sebaik yang mungkin...

Sekali lagi nak mintak maaf kepada pihak2 berkenaan, bukan aku x nak reply comment korang or message korang, buat masa ni aku kekurangan masa nak buka blog aku ni....apa2 pn please note at my facebook k.....

Insyallah if i have a time i will be come back k...
i love u all myfrenz...thanks for supported me....

No comments: