puasa pun sudah, raya pu sudah

time beraya memang best, enjoy jer, duit pun jalan macam air,bila time habis cuti raya, rasa cam nak pintang pun ada, coz, no budget yang tinggal...mula la pening dok pk nk makan apa??huhu..nk tunggu gaji lambat lg hujung bulan depan...tension rasanya..

sabor aja la...bila dah lepas baru la nk pikior..before this x nk pk lak...hai nasib badan...huhu...
bukan aku saja yang problem..malh ramai lagi kawan2 aku n anda semua...

Salam Syawal Dari Ku….

kad3

dikesempatan ini, saya ingin memohon ampun dan maaf diatas segala salah dan silap saya selama ini terhadap anda semua, mana la tahu kot2 ada terkasar bahasa atau sebagainya.Biasa la kita insan yang lemah ni, x kan terlepas dari melakukan kesilapa, apa yang kita mampu ada meminta maaf diantara satu sama lain…

semoga raya anda tahun ni meriah dan happy….

Continue…

 

assalamualaikum….

aku rasa aku lama da x update blog aku ini. so kesempatan masa yang ada ini aku guna sekejap tuk update blog aku ini.

aku nk mintak maaf la ngn korang semua…kebelakangan ini aku busy, sehingga xder masa tuk aku on9…huhuhu..mesti tertanya2 member aku kat fb,ms kemana aku menghilang…hehehe…aku x hilang aku still ada.

aku pun tak tahu nak cakap apa, otak aku skunk tgh blurrrr…..huh pejam..celik..pejam..celik…dah 12 hari dah kita sambut bulan ramadhan.sekejap jew rasa…syawal plak menunggu ketibaannye…

camana persiapan raya korang??? dah  ready lom??? zaman skunk semua org prepare awal2…sib baik ketupat orng x buat skunk…lau x xder orng nak makan…hehehe…yer la xmoh nanti kelam kabut time2 dekat nak raya, so sediakan payung sebelum hujan. tapi jangan terlebih sudah..cukup je ala kadar..x baik membazir..huhuhu…

aku x tahu lagi nak beraya kat mana tahun ni…tunggu n lihat saja la…so lastly aku nak ucap ribuan terima kasih kepada yang memfollow blog aku ni….

Dikesempatan ini aku mohon ampun dan maaf jika aku terkasar bahasa atau sebagainya…so selamat meneruskan ibadah puasa.. dan selamat memyabut syawal yang akan tiba x lama lagi….

*so sorry because i don’t have any idea to write this entry…