Berjaya Times Square

Hari bersama ngn 4 orang bekas pelajar AF8 iaitu ema,Anum, Adira dan Daus di Times Square,Kuala Lumpur. Masa ni diorang baru balik dari casting untuk menghasilkan sebuah filem, bestkan keluar je AF dah banyak offer..huhu..apa pun Good Luck la yea…

 DSC04509 DSC04510  DSC04435 DSC04437 DSC04443 DSC04485 DSC04493 

First time aku jupa ngn ema n anum, memang ok la, 2 orang ni cute, hehehe…yang pelik nya, bilatengok kat kaca tv diorang ni besar, tapi bila tengok depan mata kecil je diorang ni…apa2 pun aku enjoy bersama ngn korang…tahniah pada adik beradik sama jadi artis..ema and adira..teruskan perjuangan mu…

2 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

eh khai riz ni dulu prnh masuk af ke? hehe

Khairiz said...

eh xda la...xda bakat nk masuk af hehe