KoTa KeRiaNgAn

Pada 29hb Mei 2010 sekali lagi aku naik ke puncak kota keriangan Genting Highland bersama2 dengan abg n kakak Daus Af8 dan fan Daus ewan,ejal,faarel,pijan ares dan zura. FYI ini lah kali pertama aku berjumpa ngn diorang kecuali zura, kerana zura dak opis aku.

Hari tersebut memang happening buat kitaorang bersama,aku pun x tahu macamana aku boleh termasuk group fan Daus ni, aku x kesah apapun, yang penting aku enjoy.

seharian suntuk kami habiskan masa di kota keriangan, walaupun kami x sempat nak main semua permainan dalam taman tema luar, disebabkan terlampau ramai orang masa tu, nak main satu game pun terpaksa que hampir 1 jam tuk main. Memang agak membosankan,kata pepatah penantian itu amat menyeksakan.

Aku nak ucapkan terima kasih banyak2 kat dioarang kerana sudi juga ajak aku tuk join diorang hari tu, walaupun majoritinya aku baru je kenal ngn diorang tapi diaorang layan aku dengan baik sekali,sekali gus menambah kawan baru aku.

aku harap masa yang akan datang kami dapat bersama lagi bercuti ke genting.dan di bawah ni adalah gambar2 aku bersama ngn diorang pada hari tersebut.

DSC00137

DSC00144 

DSC00132

DSC00124

DSC00135

DSC00155

DSC00205

DSC00160

DSC00176

DSC00178

DSC00211

DSC00229

DSC00230

DSC00237     

Sekali lagi aku nak ucap terima kasih banyak2 kerana korang semua sporting. lain kali jika ada masa kita datang lagi ke genting k….

No comments: