Selepas 15 hari...

Assalamualaikum dan Salam sejahtera..

Selamat pagi semua...semoga anda semua sihat sejahtera..

Hari ni aku baru jejak kaki ke office setelah 2 minggu aku x masuk office...

rindu giler kat meja n kerusi aku....

Hari ini aku hanya tunggu keputusan sahaja,

samaada aku terus kerja di syarikat ini atau pun aku diberhentikan..

selama 2 minggu tak masuk opis tanpa alasan...memang bagus kan??

but, ada reason aku buat camni,lau x, xdenya aku nak poteng keje sampai 2minggu..

aku harap2 la dapat keluar dari syarikat ini...dah x tahan dah..menanggung nya...huhu.

ok la..ada keje sikit..nanti sambung lagi k...

2 comments:

diriku said...

xbgtau bos ke xdtg keje slama 2 mnggu tu?

Khairiz said...

diriku : nop..but diorang tahu apa puncanya...tapi buat x nak tau..