Malam Yang Sepi

selalunya malam tiada masa untuk aku, tapi malam ini ada lak masa untuk aku mencoretkan sepatah 2 patah perkataan, smbil melayan kebusanan pada malam ini ye.

best tengok org lain nyenyak je tido, siap layan mimpi yg indah lagi, tapi aku x dapat nk tido, da x dapat nak rasa nikmat malam. dah rugi satu nikmat yang tuhan berikan. Malam ini aku ambil peluang utk rehat sepuas2nya, bukan malam ni sahaja, malah minggu ini,aku ambil masa tuk merehatkan badan.

kalau dapat balik kg kan best. tapi apakan daya, masalah x dapat nak di elakkan, sedih sekejap, bila petang tadi adik kat kampung bagi tau, minggu depan diorang buat hari keluarga, terasa ingin sangat join sama2, tgk ma n abah gelak, lama dah x tgk mak n abah gelak, rindunya...tapi alangkah bestnya masa tu semua adik beradik aku ada...aku masih menunggu lagi saat2 itu akan datang.

katanya abg long dari kedah pun balik satu family join hari keluarga, dah la hari keluarga tu bkn keluarga org lain, keluarga aku sendiri. arghhh!! apa harus aku buat???? dah la raya hari tu pun aku x balik kampung...Ya Allah apa dah jadi dgn hambamu ini.  

Buat lak kat pantai, aku ni kaki mandi pantai, dah lama rasanya x pergi pantai, aku ingt lagi masa sekolah dulu, hujung minggu je abah n ma bawa kami pergi ke pantai, terasa ingin balik semula ke masa itu...alangkah indahnya kalau la blh patah balik kan masa...di saat ini aku hanya rindu kan kepada keluarga aku sahaja. yang lain aku tolak tepi dahulu, keluarga adalah yang patut di utamakan. apa2 pun aku akan cuba gak balik minggu ni, aku join diorang aku x nk lepaskan peluang yang ada ini...tapi....apa yg blh aku buat? Ya Allah bantu lah Hamba mu ini......sesungguhnya hambaMu ini telah buntu. Harap ma n abah faham keadaan ank ma sekrang...:(

setakat ini dahulu coretan aku kali ini, aku pun dah buntu nk type apa lagi.....lg panjang,lagi aku sedih..apapun thanks coz sudi baca, ampun dan maaf jika ada tersalah ejaan atau pun maksud, jika di beri peluang oleh Allah kita akan bersama lagi..insyaAllah.

No comments: