Berakhirnya sebuah penantian!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca sekalian....huhu skema sikit ayat hari ini.

Mulanya terasa malas sangat nak update blog, dek sebabkan line broadband kat kampung x seberapa nak ada, tapi disebabkan kebusanan yang melanda, tu yang nk juga update blog ni.

Hari ni adalah hari yang ke3 aku ada kat kg, lagi 2 hari lagi aku akan plang ke kota yang penuh dengan kesibukan. Terasa macam x puas lak, ya la bukan selalu pun aku balik kampung. Bila balik ni nak la juga spent time ngn family. Dah la raua haji tempoh hari pun aku x balik.

Ok la bebalik pada tajuk aku, sudah lama aku tunggu masa dan saat ini,akhirnya terjawab juga. Setelah 3 bulan aku tidak bekerja dan sudah banyak juga aku apply kerja namun x dapat, tapi Alhamdulillah, rezeki awal tahun aku, awal bulan 1 ni aku akan dapat kerja baru di Putrajaya.

Yang selama ini aku x pernah fikirpun yang aku dapat kerja sana, ye la da bertahun2 aku apply x pernah2 dapat, kali ini tetibe ja aku dapat. Apa pun aku bersyukur pada Allah swt, dia telah menguji kesabaran aku selama 3 bulan...lastly Dia buka juga pintu rezeki aku, n ini mungkin berkat doa seorang ibu kepada anaknya.

Kerja apa? nanti aku akan bagi tahu k. ok la, sebelum ternet wat hal,aku stop di sini dulu k...thanks to all.

InsyaAllah jumpa lagi.....:)

6 comments:

mie said...

biasa la tu..
blogger kalo xupdate blog..
rasa lain amcam je..
ehhheeee

Khairiz said...

mie : betul2 hehe..rasa cam x lengkap je

Suryss said...

Alhamdulillah abg..kerja elok2 ya..Sury sentiasa mendoakan rezeki abg2 sury mencurah2..amin...
have a great holiday..tenangkan fikiran =)

Sarah Aziz said...

Tahniah!

Khairiz said...

sury : thanks k...InsyaAllah

Khairiz said...

ara : thanks :)