Time To Lepak2...

Pertamanya aku nk thanks to kak nad n busu, coz sudi ajak kami lepak sama semalam, happy sangat2.

Da lama da x lepak ngn Busu, kali ni je dapat lepak sama, Kak nad hari ni baru aku kenal, tapi, K.nad memang sporting org nya, tapi K.nad sekejap je kat KL, dah nak balik kuching, bagi menjalankan tugas.



masa ni,pergi melawat KRU Studio kat cyberjaya, sementara menunggu YB datang.huhu...


ini la dia YB, hehe...bukan Yang behormat k, kita org je panggil YB, org kuat Haffiz Af7..hehe.


Busu n Kak Nad, masa ni kat kedai ala arab, kat cyberjaya.


ini makanan aku yang aku suka la Grill Chiken with rice, nasi dia yg best tu...best kan?


ni menu ke 2 aku, Chiken Chop with bread.




ni masa nak balik dah...balik dari cyberjaya kami terus ke ampang park, p karoake lak ngn kawan2 kak nad, x pasal2 malam semalam aku kena paksa nyanyi, so k la, at least terhibur gak la...

apa2 pun thanks kak nad  n busu, insyaAllah kak nad hujung bulan ni kita jumpa di kuching k...bawa saya ronda2 k...

k. la dah nak tido da...Assalamualaikum...







2 comments:

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Khairiz said...

terima kasih, coz sudi gak lawati blog sy, insyaAllah kita sama2 kongsi cerita k..