Program Jutawan Facebook....

Salam!!! Apa khabar semua…Jangan buang masa sertai kami sekarang…Program terbaru dan bakal tersohor di tanah air kita dalam proses penghasilan jutawan dalam tempoh masa yg cukup singkat mudah dan berbaloi-baloi. Di US & UK jutawan terhasil setiap 20 hari melalui program yg cukup hebat ini!!! Kini saya melancarkannya di Malaysia khas untuk menjadikan anda JUTAWAN!!!

Bagaimana dengan cara melayari “Facebook” sahaja anda mampu menjadi “Millionaire”!!!

Kini Kami dedahkan RAHSIA nya!!!
Dengan modal RM 100 sahaja & anda perkenalkan seorang rakan sahaja!! Anda dapat balik RM 100 tunai!!! 100% keuntungan!!! Tiada risiko!!!
Cukup hebat!!! Dah balik modal kan!!! Tiada risiko!!! Betul tak??? Jika anda gagal mendapatkan balik modal anda dalam tempoh 30 hari kami akan pulangkan kembali RM 100 anda!!! Yes this is Money Back Guarantee!!! Kami percaya anda ada facebook..Anda ada rakan…Anda daftarkan seorang sahaja rakan anda dah balik modal!!! Hebat cukup hebat!!! Program terbaik dalam SEJARAH!!!
Malah untuk memastikan pendapatan anda kekal setiap bulan..Anda digalakkan menaja atau menjemput seramai mungkin rakan-rakan anda sertai program ini dengan modal RM 100 juga. Hanya tajaan orang ke-2 dan orang ke-4 anda sahaja yang akan dihadiahkan kepada penaja anda sebagai bonus tambahan bulanan.
Anda boleh menaja seramai yang mungkin. Dimana setiap penyertaan rakan anda. Anda akan menerima wang tunai RM 100. Wah cukup hebat…Sambil layari Facebook pun dapat duit…Tak lagi buang masa..Alhamdulilah..
Harus diingat!!! Pendapatan anda bukannya sekali tetapi setiap bulan seumur hidup anda. Wah!!! Bestnyeee

Contoh 1: Katakan anda menaja 10 rakan anda. 10 orang tolak orang ke-2 dan ke-4 utk penaja (Upline). Anda akan dapat 8 orang x RM 100 = RM 800. Anda akan diberi masa 30 hari sahaja untuk mempelajari segala panduan Internet Marketing, Window XP, Vista, All Microsoft, Adobe dan banyak lagi secara audio dan video (e-Learning concept). Sistem pembelajaran online ini cukup mudah dan senang difahami. Segala input yg disampaikan sesuai utk kegunaan seisi keluarga dan setiap peringkat umur. Tetapi ingat proses pembelajaran ini hanya utk tempoh 30 hari sahaja. Pada hari ke-25 anda perlu renew akaun anda utk meneruskan pembelajaran tersebut dengan cara membuat pembayaran RM 100 ke akaun penaja anda. Hanya penaja anda sahaja yang boleh mengaktifkan akaun anda.
Secara tak langsung ahli yg berdaftar dibawah anda pun akan renew akaun mereka membolehkan anda terus menerima RM 100 drp setiap seorang yg berdaftar dengan anda sebelum ini. Jika 8 orang tadi renew bermakna anda akan memperolehi RM 800 pada bulan berikutnya. Jika ada rakan di bawah rakan anda yang renew tetapi rakan direct anda tak renew. Semuanya akan diberikan kepada anda. Wah ruginyee kalau tak renew setiap 30 hari. Modal RM 100 jer dapat RM 800 setiap bulan!!!

Contoh 2: ANDA menaja Akmal…Akmal telah menjemput 100 orang rakannya melalui Facebook sahaja sertai program ini. Akmal mendapat 100 orang x RM 100 = RM 10,000. Selepas 30 hari, Akmal tidak berminat untuk renew akaunnya dgn bayaran sama iaitu RM 100 sahaja. Tetapi 100 orang rakan Akmal tadi terus renew akaun mereka. Maka RM 10,000 tadi akan diberikan terus kepada penaja Akmal iaitu ANDA. Wah cukup hebatkan!!!
Jadi apa tunggu lagi!!! Inilah program terbaru dan terbaik untuk anda sambil layan Facebook pun dapat duit setiap bulan. Konsep mudah daftar RM 100, perkenalkan seorng jer member dapat balik RM 100. Dalam tempoh 30 hari anda GAGAL dapatkan member..RM 100 dipulangkan semula oleh penaja anda. Tiada Risiko!!! Cukup Mudah!!! Jadi daftar sekarang!!!

http://www.infinitydownline.com/?id=khairiz

Assalamualaikum

salam sejahtera kepada anda semua.

Rasanya sudah lama saya abaikan blog saya ni, kesian la plak.so untuk x nak dibiarkan cam tu saya cuba untuk update....

bukan apa xda masa untuk saya update selalu...kalau dulu yer, macam2 entry saya post kan, tapi skunk kureng sikit..

Mesti sesetengah pengikut blog saya tertanya2 kemana saya menghilang, jawapan nya, saya masih lagi ada, masih bernafas lagi, seperti apa yang saya nyatakan di atas td, saya tiada kesempatan untuk luang kan masa saya kat blog ni...

perkembangan saya skunk, xder la sangat, just keje tu je, tu pun tengah usha keje lain lak skunk, rasa cam dah busan dah keje yang saya buat skunk...keje ni memang bagus bagi saya, tapi yang x bagus nya majikan saya, teramat terkedut..huhu..malas nak citer lebih2 faham2 sendiri la yer...

saya ingat nak buat satu penghijarahan dalam hidup saya, selepas ni mungkin saya akan bertapak di KL balik, bg meneruskan hidup saya demi untuk mencapai cita2 saya.

kuantan ni x berapa sesuai untuk saya terus tinggal di sini, cukup la selama 6 tahun saya menetap dikuantan, dan tiba masa untuk saya berhijrah ke tempat lain, begini la nasib anak seorang perantauan..huhu...

saya percaya rezeki ada dimana2..cuma usaha dari diri sendiri yang penting...betul x??
kalau boleh hidup ini saya x nak sia2 kan begitu saja...kerana semakin hari usia saya semakin meningkat....kalau diikutkan dah boleh kawin dah, tapi apa kan daya belum ada jodoh lagi, kata orang tua seru belum sampai lagi..huhu

saya rasa setakat ini dulu la coretan saya tuk kali ini, sebab saya sendiri x tahu nak cerita apa lagi....ketahui la saya merindui anda semua...sokongan dari anda semua amat la saya sanjungi dan hargai....jumpa lagi...bye2 Assalamualaikum....