NEW DESIGN FOR MY BLOG!!!

header

 

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PEMBACA SEKALIAN,

Dalam kebusanan pepagi buta ni, tetiba muncul idea tuk buat perubahan kat blog aku ni, coz aku tengok blog aku ni da suam jew, dat y la aku nak tukar, biarla nampak menarik sikit.

Blog ni pun sama gak cam kita, ya la x kan la nk tgk blog kita ni asyik pakai baju yang sama jew, tiap2 hari kan, sekali sekala blog ni pun nak gak merasa baju baru hehehe..

Gambar yang kat atas tu baru header jew yang siap, body nya lam proses hehehe…cantik ke x header tu, aku x kesah, sebab tema blog aku kali ni adalah simple mimple cam sama ngn tuan punya blog nih, hahahaha.

Apa pun nantikan kemunculan baju baru blog aku x lama lagi k…segala pendapat dan cadangan amat lah di perlukan hehehe…

K la, renung2 kan lah, selamat beramal…..hehehehe

jumpa lagi ye..bye2

2 comments:

encikReza said...

ok
will wait n see~

Badboy91 said...

gud luck with your blog make-over..
i'll wait haha..