FACEBLOG!!

 

Assalamualaikum dan selamat pagi kepada pembaca sekalian.

Dalam aku xda keja pepagi camgini, aku lawat la blog kawan2 aku, n aku terjumpa ni  faceblog , aku pn klik tgk apa yang ada kat laman tu, rupa2 nya ada satu komunti yang mengumpul blogger yang ada kat malaysia ni. So aku join la faceblog,

seriusly aku x tahu pasal perkembangan blog ni, maklum la aku ni jarang sangat berblog dan memantau blog org, bukan apa kena tgk pada keadaan la, lau aku free baru la aku lawati blog2 kawan2 aku…macam aku ke belakang la sikit..hehehe..

so pada yang blom join lagi, sila2 la join, kalau dah join tu x pa la…ok la ada laman komuti khas untuk blogger kat malaysia ni…hehehe..

sorry la lau aku terlewat hehehe….

jangan lupa klik ni k faceblog Smile


Edit

ok la ni saja yang aku nak kongsikan ngn korang pepahi nih…jumpa lagi..selamat berblog yew.

No comments: