Morning :)

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada blogger semua, apa khabar pada pagi ni? hope semua sihat sentiasa k…

Hari ni hari sabtu ramai yang cuti dan ada juga yang bekerja pada hari ini, tapi bagi aku, xda makna, coz hari2 cuti kan??? hehehe, k la yang mana bercuti tu selamat bercuti k, guna kan masa rehat ni dengan sebaiknya ya, dan kepada yang bekerja, selamat menjalankan tugas dengan ikhlas yew. demi mencari rezeki yang halal.

Hari ini jadual aku pagi x la busy, tapi petang nanti nak ke felda besout, perak, Daus ada show kat sana malam ni, balik hari, hope x penat la, coz ahad pagi nk ke Genting Highland lak, untuk attend ABPH….

ni la rutin harian aku, kerja x ikut waktu hahaha, tapi aku enjoy…

k la apa2 hal jumpa at twitter n facebook k..bye Assalamualaikum…

No comments: