Happy Birthday to My Sibling ADIWIRA

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera, agak lama aku x mengupdate blog aku kan? hehehe, al-maklum la sekarang busy ngn kerja je, nk on9 pun da x sempat dah hehe, di kesempatan ni, aku nk update la blog aku.

Semalam aku n de geng buat celebrate birthday party ryzal at KTV ampang, semperna birthday yang ke 24 tahun, plan ni sebenarnya last minute buat, tanpa pengetahuan ryzal, tapi alhamdulillah plan nk wat surprise kat dia berjalan ngn lancar….n thanks to all yang sudi hadir pada hari smlm.

Pada mula nya ryzal x bajet pn yang kitaorang wat surprise kat dia, dia agak terkejut la, bla dia sampai kat ktv smlm tgk kitaorang semua ada, walhal kami tipu dia, yang kami busy x sempat nk jumpa dia..huhu

memang meriah gak la, sampai kul 3 pagi melalak dalam KTV tu, ini semua khas tuk adik bongsu dalam family adiwira…berbaloi la….sebab salah 1 nya kami dapat kumpul balik, tapi sayang zura last minute x dapat nk join, coz terpaksa hantar ayah nya ke hospital..tapi x pa la, nak wat macam manakan, bukan kita minta…

 

cid_Bandar Kuala Lumpur-20110522-003691

apa2 pun Happy birthday to ryzal, semoga panjang umur dan di murah rezeki..amin.

ingat persahabatan kita ber5 sampai ke akhir hayat, walau apa pun yang terjadi kita tetap bersama….

6 comments:

lAl said...

gitu entrynya..ahaha

eic'z al muix said...

bestnye ade kengkwn rapat camnie.. ^_^

Amezy Syafie said...

hey guys ! , follow me up :D

Khairiz said...

lal : hahaha kan...ko pun ada malam tu kan??

Khairiz said...

eic : memang best

Khairiz said...

Azmey : ok sorry baru baca