Malam Minggu :)

hampir seminggu aku x kuar rumah menghabiskan masa aku untuk siapkan sistem aku tu, tapi malam ni aku keluar untuk release tension aku.

banyak tempat aku lepak malam ni, bermula dengan makan malam di warung nasi ayam dara dan karoake bagi mensumbangkan suara dan lepak minum dekat kedai mamak semuanya area cheras..

dan pukul 2 pagi beralih ke mcd selayang, lepak plak kat sana hampir 2 jam berborak2 kosong dah kul 5 pg baru balik umah, memang terbaiklah kali aku lepak x pernah aku lpk byk tempat dalam sehari...tapi sekali sekala apa salahnya hehe...

soalan kenapa aku update citer ni? jawapannya sebab ak x tau nk update apa hehe...biasa la nk warm up blik mood berblog yg sekian lama menyepi, dengan phone aku blh update blog, so mudah la keja aku hehe.. dimana saja aku blh update blog :)