Currlass!! ko DIVA

 

IMG_1719

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada pembaca semua.

Currlass!! Ko DIVA” cam lain je bunyi nya? kalau korang nk tau terus la membaca k…sebelum tu senyum sikit…kan manis tuh….hehehe.

Semalam memang xda plan pun nak keluar, tapi tetiba daus call ajak kuar lepak, katanya dia pun bosan, so aku ikut ja la, aku ni kan pemandu terhormat akan drive kemana saja ikut cakap Big Boss hehehe :)

Macam biasa la kitaorang, selalu buntu kalau nak keluar jejalan ni, so ambil keputusan pergi area yg berdekatan je la, pg la kami merempat ke Times Square.

Gambar yang kat atas tu, time tu aku tengah shopping baju, ya la da lama x beli baju baru kan…so p la cari2 yang berkenan di hati. Tapi hari ni rezeki aku murah, kerana Daus yang tolong bayarkan baju aku tu, Thanks bro!! ko memang terbaik la hahaha..(puji la sikit, org da belanja kan?)

IMG01067-20111029-2016

Lepas dapat apa yang di cari tadi kami pun pg la main bowling, ni kira hobi kitaorang juga la, kalau kuar sama pasti akan pg main bowling hehehe. Sekadar suka2 saja.

IMG_1730

Lepas main bowling semalam, tetiba dapat call yang minta Daus wat show kat Quality Hotel KL, sempena sambutan birthday husband Kak Nor (kak nor mana aku x tau, just kenal nama je). Gambar kat atas tu masa aku kat lobi hotel, menunggu Daus bersiap.hehehe.

IMG_1741

masuk2 je dewan aku ternampak Ida moin, memang da lama aku nk jumpa ngn Ida ni, cuma xda kesempatan, tapi semalam kira rezeki aku la dapat jumpa ngn dia, Ida juga antara artis jemputan semalam. Kak ida ni memang sporting la, tp x tahan gelak dengan karenah “melatah” dia..apa2 pun enjoy.

IMG_1740

hahaha..ini la yang di maksudkan Currlass!! Ko DIVA, terkesima jap aku tgk dia ni time dia menari, hebat siot..hahaha..opss!! bahaya kan pakaian dia? ni nama nya DIVA meletops..dah macam perempuan sungguh dah kalau tengok..nama dia wana…saja suka2 snap pic ngn dia hehehe…kalau pompuan ni mau aku tackle, tapi….mmmm xpa la…terima kasih ya.

IMG_1751

ini juga DIVA, namanya patoya x silap, yg berlakon dalam citer lalitaplum lau x salah la…hehehe yang ni x blh kata apa la….katanya xda mood time tu, sebab demam.tp time menari hebat.

IMG_1745

3 DIVA beraksi di stage hehe, ni masa last sebelum aku balik sempat snap. hebat sesangat. Lagi satu DIVA aku x sempat nk snap pic ngn dia, bz sesangat, tu pun aku ambil yang dok dekat area meja aku semalam ja….hehehe

Moral the story, aku papar ni sekadar hiburan saja, x da maksud lain, sekali sekala hiburkan hati sendiri x salahkan?

Ini la yang aku katakan “JADI LAH DIRI SENDIRI” korang fikir la ya, nak kata pun x blh, dah ini cara hidup dia, nak x nak kena la terima kan?

Terima kasih x terhingga kepada Kelly, kak nor dan abg man, sebab layan kami dengan baik sekali, dan terima kasih juga kerana menjemput ya, apa2 pun memang happening la party tadi, semoga Abg man panjang umur dan di murah rezeki serta berbahagia sentiasa isteri dan keluarga..Amin. Aku pergi ngn tangan kosong, tapi kami balik dapat hadiah lg, curlass gitew hahaha..ko ada? opss terguna ayat diorang lak….sepatutnta kita yang bawa hadiah, ni terbalik lak, lepas ni sapa2 nk suruh aku datang wat party camni k, sedia hadiah tuk sapa yang datang hehehe…

K la…cukup di sini dulu ya…Assalamualaikum.

15 comments:

faizal mohd said...

perghhh! seksi meksi. haha :) try la khai. hehe

ed shokolath said...

curlass ko jah !!!!!!

uChu aNn!e said...

mmg curlass la weyh....
girl pon xcurlassss cmtue,,,
ahak!

Khairiz said...

faizal : hahah xpa la...sy bg kepada kamu saja, mau ka?

Khairiz said...

ed : hahaha..memang curlass hehe

Khairiz said...

uChu : yup, memang kalah perempuan. hahaha

Nur Liyana Chew said...

meriahhh !! :D

Cik Bambam said...

seronok kan shopping kat TS! hehehe

Cik Bambam tag awokk! ^^,

http://www.cikbambam.info/2011/10/dah-lama-tak-buat-benda-alah-nie.html

Khairiz said...

liyana : hahaha..agak la meriah juga hehe

Khairiz said...

cik bambam : time kasih, if ada masa t sy jawab k :0

Fezzy Sha said...

memamg xterbaik la...

Fezzy Sha said...

memamg xterbaik la...

hyz said...

amboi pakaian diva.... incik khai jgn stim plak.. wakakaka

Khairiz said...

Fezzy : hahaha yup terbaik dari ladang haha

Khairiz said...

hyz : hahaha mana ada stim la..opppsss!!!