Hari Happy & Hari Penat

IMG_1654

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dalam keadaan penat dan lesu tambah lak mata mengantuk nih, sempat lagi aku update entry aku nih…gigihkan? hahaha…

Apa yang hari Happy tu? hari happy aku adalah hari cuti bersama keluarga angkat aku..hehehe, nk cuti ngn keluarga sendiri jauh, nak balik kg pun x memadai, so bercuti la ngn family angkat aku yang ada kat Damansara tuh…bercuti kemana? x kemana pun, dok umah diorang je…melepak2 sambil buat BBQ, memandangkan semua ada kat umah semalam, so buat la, bila ramai ni happy la sikit nak BBQ nih….lg pun bukan senang nak jumpa, masing2 busy ngn kerja masing2.

Apa plak hari yang penat? hari yang penat adalah, hari selasa lepas aku x tido, kerana ingin siapkan kerja aku yang tertangguh, dan sampai la skunk aku blm tido, tu yang rasa penat dan lesu ni, tapi xpa, jap lagi aku nak rest secukupnya..huhu….

Itu je yang aku nak kongsi hari ni…mungkin korang lagi meriahkan cuti semalam, masing2 pecah kepala, eh silap, pecah kelapa..hehehe…..

Ok la jumpa lagi ya :)

2 comments:

hyz said...

selamat rest ye.... ~ besh tu bbq...

Khairiz said...

baik la hehehe