Hari-hari Ku

laptop_work

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Kepada Blogger dan Pembaca sekalian.

Hari ini aku x sempat nak blog walking, dek kerana aku kena siapkan keja aku yang masih bertimbun2 lagi tuh. Terima kasih bebanyak kepada kawan2 blogger yang lama dan blogger yang baru datang singgah kat blog aku ni dan ada yang meninggalkan jejak di blog aku ni aku ucapkan selamat datang la ya….Sorry sangat aku x sempat nak balas kunjungan korang semua.
 
Walaupun aku x aktif atau pedulikan blog aku hari ni seharian, tapi jumlah pelawat yang melawat blog aku ni menakjubkan..hehehe…Terima kasih ya buat korang semua, aku ingatkan blog aku ni xda orang nak melawat hehe…Smile
Ini pun aku ambil masa rehat aku jap untuk mengupdate blog aku nih, kenapa aku nk mengupdate sangat blog aku ni? kalau korang nak tau, dalam masa aku menaip, aku dapat ilham yang dapat menyelesaikan masalah kerja aku, aku pun pelik sebenarnya, sambil aku menaip aku x pk pun apa yang aku taip, malah aku pk tentang solutions keja, if ada yang x pat aku buat, bila aku dah habis menaip, aku dapat idea macamana aku nk buat..hehehe…
 
Anugerah Tuhan, aku terima je….time aku update ni sebab aku blur, ada satu dua coding error, dan buat aku tension, so nk release tension aku pun senang je, dengan menaip je…heheh x kesah la menaip entry ke, cerita ke..apa2 ke..asalkan menaip.
 
Mata dah pun rabak ni, aku stop kat sini dulu la ya, nak sambung wat keja lak, siap cepat, cepat la blh tido huhu….best kan org lain da lena di buai mimpi dah….apa2 pun thanks again….Assalamualaikum….
 
 

“Jangan takut dengan daki-daki dan noda kotoran yang menempel diwajahmu dan dirimu, itu adalah risiko dari usahamu. Engkau justeru akan banyak belajar dari noda-noda kotoran yang engkau terima. TAK ADA SESUATU YANG SEMPURNA DI DUNIA INI. “

No comments: