Hari yang suram :(

 

IMG_0082

Assalamulaikum dan salam sejahtera kepada blogger sekalian, hari sebenarnya malas aku nak update blog x tau knp, tp dalam malas2, rajin lak tangan menaip nya hehe…

Bukan aku xda idea, cuma malas sikit huhu…tajuk entry tu cam sedih je kan?? walhal tuan nya happy go lucky, bukan apa x tau nak letak tajuk apa….

Seharian hari ni aku rasa penat yang amat sangat, x tau la napa??, mungkin effect sebab aku dah 2 minggu dah kurang tido kot, tu badan penat semacam je….

kenapa hari ni hari suram bagi aku? sebab aku macam x bermaya hari ni, semuanya malas, wat itu malas, wat ini malas, senang citer aku hari ni kena jangkitan penyakit “M”.huhu…

Dalam malas2 pun aku kena juga siap kan kerja aku, tapi bila buat kerja dgn keadaan cam gini, memang cepat rasa down n tension, ya la keja lak yang kena banyak fikir, lau otak penat camana dia nk berfikir??? jawabnya aku yang tnsion, wat itu ini semuanya x jadi…

so aku malas nak layan, kot t kan kena sakit jiwa dek kerana tertekan, uish!! mintak jauh la, so hari ni aku banyak melepak je la melayan je la tv n internet. Hope besok semuanya akan ok la….

aku bila tension2 cmni mula la rindu kat binatang2 kesayangan aku, kalau binatang tu ada blh tenangkan fikiran aku, aku rindu kat boboy(kucing), bella( sawa batik),  benny n kenny(arnab) dan chombi(hamster)….hehehe…dah dtg mood aku cam gini faham2 la, aku ni mudah tenang lau dok ngn binatang2 kesayangan ni, coz x banyak mulut,  hehehe…

itu la cara aku lau nk ilangkan stress hehe, lain orang lain cara nya….aku pun x tau nak type apa dah ni, aku rasa cukup la utk kali ni k….

Assalamualaikum…….

6 comments:

Nur Liyana said...

lek lu abg. berehat sbntr brsama kit kat...hikhik ^^

Khairiz said...

Liyana :tu dia pengikut setia abg, hehe tgh rehat la ni, tgh pk nk tukar baju blog abg ni

Nur Liyana said...

mestila...pengikut dr dulu je abg yg tk tw.abg tukar la kaler feberet. jgn pink sudaa...hikhikk

Khairiz said...

hahha,da tukar dah pun

Nur Liyana said...

hohoo. nice ^^

Khairiz said...

thanks...dah busan yg biasa tu hehe