JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

 

Icon copy

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Kepada Blogger sekalian.

Tadi aku ada buat blogwalking, dan aku terbaca satu entry ni, KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS. Macam best la plak, tu sebab aku join. Sebelum ni aku jarang join ngn benda2 ni semua. Kali ini aku nak cuba..

Kalau korang pun nak join sama boleh la klik link di bawah ni k Smile

[JOM JOIN]

Join la sekarang sebelum terlambat.hehe.

39 comments:

ZWAN SABRI said...

wah! lepas ni meningkat mendadakla follower encek khairiz kita nii.. ;)

Khairiz said...

zwan : hahaha blom tau lagi...

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Nurul Amirah Anis said...

Salam kenal dari saya..
dtng laa follow blog sya..

http://belogcikamirah.blogspot.com

Khairiz said...

Muhamad Faris : sama2 insyaAllah ya

Khairiz said...

Nurul amirah : yup selamat berkenalan ya..insyaAllah t sy lawat

ciwty sajjeh said...

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/10/jom-join-tingkatkan-jumlah-followers.html

dari segmen yang sama..follow me
i follow yu bck

Khairiz said...

ciwty : ok

Umar Arlee said...

khairiz! thanks for following my blog. i follow yours too~ :)

noor badriah said...

assalamualaikum ^^

salam perkenalan dari kempen yang sama!
dah follow awak =)
jemput ke blog saya ok!

lieyana said...

salam perkenalan , Yana dari segmen yg samer jugak :) done folo you , jom terjah blog Yana pulak :)

Khairiz said...

@Umar : most welcome :)

Khairiz said...

@Noor : insyaAllah k, n thanks a lot :)

Khairiz said...

@Lieyana : thanks ya..dan dah baca pergunaan perkataan salam dalm blog saya?

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg dr segmen yg sama sudah follow kamu :) heppy berblogging ya and goodluck

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Acik said...

yeah, dtg menjayakan segmen sama. sudah folo sini ... :)

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

~ieda~ said...

hye...ida dr sempen yg sm jg
dtg n follow cn
naty singgah blog ida ya...keep in touch ^_^

Cik Rose Cute said...

follow sini dari segmen yg sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

NaLutdi n'iA said...

salam perkenalan..
dari segment yg sama..nice bel0g actly ..
meh la jenguk ke bl0g nadd klu sudi ..

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

eqin said...

Salam. Hope follow me back..
http://tintanurishakir.blogspot.com/

shasa_fiez said...

dtg dr kempen yg sama... done folo u.. salam kenal dan mengenali rakan blog..^^

http://shasafiez.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Khairiz said...

@CikHoneyBee : terima kasih, dan sy da berkunjung ke blog kamu :)

Khairiz said...

@Ieda : thanks ya, dan saya da kunjung blog kamu :0

Khairiz said...

@Noorbadariah: thanks suda lawati blog anda :)

Khairiz said...

Acik : thanks, done everything :)

Khairiz said...

thanks all, dan sy sudah lawati blog korang semua...:0

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

hi there..i already follow you..follow me back k..thanks..dari kempen yg sama.

http://alkhattabbatik.blogspot.com

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Eza Boom Boom :) said...

Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Eza Boom Boom :) said...

Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Khairiz said...

Eza : thanks ya :)

~ Eiya temBam ~ said...

hye...nice blog..nice story...join my blog pule...:p
http://storyaduhh.blogspot.com
thanx!

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama & Follow...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Salam ziarah perdana,

Bertemu untuk mengeratkan persaudaraan :) Salam perkenalan berutus senyuman.

http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

dan

http://kolejhayat.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Follow yea, mungkin ada sesuatu yang boleh dikongsikan bersama.

jaga diri, hiasi peribadi.

shahdiana said...

salam perkenalan...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

join segmen sama..dah follow sini....

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)