Lagi2 Genting

DSC_0201

Assaslamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ini citer x banyak, gambar saja yang banyak..hehe…layannnn..trip hujung minggu aku bersama Rachmady, Idull dan Ameen ke Genting Highland

 

DSC_0015

DSC_0027

hanya gambar sahaja yang boleh menceritakan hehehe..ini adalah salah satu permainan outdoor yang aku gemari..x kesah jenis macamana, yang penting ada cabaran, kerana aku suka pada cabaran.

DSC_0069

DSC_0076

DSC_0081

DSC_0079

DSC_0080

DSC_0085

DSC_0087

mungkin korang semua dah mainkan space shot ni, lau korang pg outdoor theme park genting, korang comfirm x kan terlepas main benda alah ni kan?? memang best sesangat…dalam banyak2 game ada kat sana, hanya 3 sj yang aku suka…(space shot, roller coaster and flying coaster)

DSC_0171

DSC_0099

DSC_0110

DSC_0193

ini saja yang aku dapat paparkan, walauapapun, trip aku selalunya enjoy, thanks to all kerana sudi luangkan masa sama kita bercuti, insyaAllah 2 minggu lagi trip aku ke Kuching sarawak buat kali ke 3 hehehe…

mereka semua ni adalah housemate aku, kami nama je dok satu umah, tapi jarang jumpa n jarang lepak, bila dah ada peluang camni baru lah kami boleh lepak sesama ..Smile with tongue out

8 comments:

Umar Arlee said...

Wah bestnya! Lama dh tak naik genting.. anyway, nice picture! :)

faizal mohd said...

bestnya. xpernah pegi genting walaupon duduk dekat dgn genting. adei

Khairiz said...

umar : owh ya ka? xpa ada masa t naik la k :) anyway thanks ya

Khairiz said...

faizal : owh ya ka...kena pergi tu walaupun sekali

Adylia Qarissa said...

tengok gambar pon dah tau seronok...

Khairiz said...

dkna : yup hehehe

LiYa_Ex0ra said...

bestnyer nampak sume gambar-gambar nie.. tapi tak takut ke main space shot tu? klau sy mau tertinggal jantung kat atas tu..

Khairiz said...

Liya : yup memang best sangat, mana ada takut, best apa naik space shot tuh