Merempat lagi….

IMG_1106

Assalamualaikum dan selamat pagi kepada blogger sekalian..Happy Sunday k…habiskan masa hari ini dengan buat perkara-perkara yang berfaedah dan bermanfaat k, baru la kita rasa erti hujung minggu..Smile

Merempat lagi…entry aku tuk pagi ni, korang kena faham ayat aku tu, merempat bukan bermaksud merempat di tepi jalan meminta sedekah tu, bukan sama sekali, aku selalu guna ayat merempat sebagai melepak, selalu sgt ayat melepak kita gunakan, so aku guna la ayat merempat hehe….

nak kata merempat jauh tu xda la sangat hanya kat kedai makan dekat umah je pun, maklum la da lama x kuar rumah, so malam td aku kuar la hehe, kebetulan kawan aku anas ajak lepak sama, so join je la huhu….

dari pukul 1pg kitaorang dok kat kedai mkn tu lepak sambil berborak2 macam2 topik keluar, dalam sedar x sedar orang dah azan subuh dah, baru la kami perasan rupanya da kul 5.30 pg hehehe…so apa lg bilal dah panggil dah terpaksa la kami balik huhu.

tapi best la juga banyak topik yang kami bincangkan dan kongsikan..tu la nak jumpa amat la susah sekali ngn diorang, tapi bila dah jumpa panjang la boraknya…

bukan aku x nk kuar p mana2, tapi aku rasa dah busan da x tau nak lepak mana lagi kat kl nih, so lepak kat kedai makan pun kira ok juga la..pada pergi ke tempat yang x berfaedah tu kan????

apa2pun thanks to mady and anas coz sudi ajak aku lepak semalam…Smile insyaAllah ada masa kita lepak lagi…memandangkan mata aku belum rasa nk tido lg so update la blog ni…huhu

ok la sampai disini dulu ya..jumpa lg nanti k……Smile

14 comments:

Nur Liyana Chew said...

huiyoo abg. seronok :)

Khairiz said...

memang seronok, seronok dapat kuar rumah hehe..awal bgun :)

faizal mohd said...

lamanya merempat. sampai ke subuh. :)

Nur Liyana Chew said...

pas subuh td tk leh lelap pulak .. hikhik .. :P

Khairiz said...

faizal : tu la pasal, x perasan, dok sembang punya pasal, sampai x tgk jam..lg pn x rasa mengatuk tu sebab x sedar huhu :)

Khairiz said...

liyana : owh ye kew? huhu so ni wat apa je ? blog walking je kew?

Nur Liyana Chew said...

bw kejap je ni .. jap lg nk buat breakfast ...hohooo..lapa lapa =='

Khairiz said...

Liyana : sma la ngn abg pun, lepak je kat kedai makan, but x makan, bila balik umah baru rasa lapar adeh...

Nur Liyana Chew said...

perot dh munyi munyi mintak isi. buat air panas dulu abg biar alas perot dlu :)

Khairiz said...

liyana : owh ok..hehe abg pagi2 suka minum milo je..hehehe..

Nur Liyana Chew said...

same wif me .. milo paling best .. happy morning eh abg :)

Khairiz said...

liyana :morning too, apa aktiviti hari ni?

Nur Liyana Chew said...

tghri ni ade jemputan kenduri kawen..ade 2 tmpt. abg ?? aktiviti tido eh ? :p

Khairiz said...

liyana : owh ye kew? best la...huhu yup itu la keja abang hehe :)