THE SECRET LIFE OF NORA

thesecretlifeofnora

Korang dah tengok teater ni? aku teringin sangat nak tengok, da lama aku x layan teater ni..tapi teater ni ada kelaianan nya tersendiri…tu menyebabkan aku nk tgk…

kalau korang dah tengok boleh share kat aku?..aku rasa x sempat kot nk p tengok…Sad smile

sekadar baca sinopsis dia x cukup, mesti kena tengok baru best…….

click-like-bm

tengok member aku yang ada da p tengok jeles la plak..hahaha..xpa la bukan rezeki kot..disini aku kongsikan juga la sinopsisnya….

Berlatarkan era fantasi 1960an, teater muzikal ini bakal membawa penonton menyelami kisah hidup seorang primadona yang bernama Nora. Tanpa disedari kehidupan glamornya di kelab malam bertukar kepada agen perisik bagi menyelamatkan ribuan wanita yang telah menjadi mangsa kejahatan Mr.J.

Dalam usahanya itu dia bertemu cinta sejatinya dengan agen perisikan antarabangsa bernama Roger yang ditugaskan untuk mengubah Nora dari seorang primadona kepada agen perisik. Perjalanan tersebut disulami pengembaraan lasak, lagak ngeri, komedi juga air mata dan menguji keupayaan sebenarnya.

Dengan 15 persembahan malam dan 6 persembahan matinee, teater muzikal tersebut menjanjikan sesuatu yang mengagumkan dari setiap aspek termasuk pelakon bertaraf antarabangsa dan persembahan audio visual yang cukup memukau.

Diarahkan oleh pengarah Steven Dexter, The Secret Life of Nora dibintangi Datin Seri Tiara Jacquelina, Ryan Silverman, Aznil Hj Nawawi, Adibah Noor dan Tony Eusoff serta dibantu Aaron Khaled dan Stephanie van Driesen.

sumber : gua.com

11 comments:

hafrawiey ozakawa said...

x mnat teater!!!!tp x taw l klo teater nh best ke x!!

p/s:done follow here..follow back

Adylia Qarissa said...

tak pernah tengok teater tapi teringin nak tengok..

p/s ada tak sapa2 nak bawak dkna pergi tengok teater :)

anamizu said...

ramai yg ckp citer ni best..
selalunye teater mmg lg best
dr movie sbb live..xdenye bleh
nak repeat2 kalo silap :P



luv,
cik ana

yen(toka ziizokukuto) said...

pntas teater tak banyak kan??yg jauh tu,,susah ar nak datang tgk

Khairiz said...

hafrawiey ozakawa : x semua org minat ngn teater ni, cuma kelaianan pada teater yg buat rasa dia best, bagi aku, teater adalah best hehehe..

Khairiz said...

Adylia Qarissa : ada masa nanti pergi la tgk k, coz teater ni x sama macam movie yg kta tgk kat panggung.

Khairiz said...

anamizu : yup mmg citer ni best, yup betul tetater lagi best, hope dpt la sy tgk nanti...

Khairiz said...

yen : yup, selalunya kat KL ni IB je la lau teater besar2

hyz said...

x sempat2 gak nak p tgk... padahal umah dekat je ngn istana budaya.. huhu

Khairiz said...

hyz : hahah sama la kita pun hehehe

Umar Arlee said...

Tak sempat tgk yg ni, jom la tgk teater badai semalam!