TENSION!!!

DSC04876

Assalamualaikum semua…

Why Tension?? aku tension sesangat coz coding aku buat x menjadi, asyid ada error je, banyak kali aku cuba but the result still same, about 2 hour aku cuba cari puncanya, tapi hampeh semuanya…

banyak kali aku research kat internet, tapi hasilnya tetap gak sama..aghh!! dah nak pecah da kepala otak aku ni…ini lah cabaran kerja aku…entah kenapa malam ni teruk sangat hasil nya..dah la due date dah dekat…hmmm, maybe aku terlampau penat, otak aku x banyak rehat kot, dah hampir 2 minggu lebih aku x tido malam….Sad smile

tapi perinsip hidup aku, aku x mudah mengalah, aku akan tetap usaha gak sampai dapar as soon as possible, sebelum due date dia sampai…

tu la kan bukan senang nak jadi senang, dan bukan susah lau nak jadi susah..so apa2 pun aku kena sabar je la….harapan aku supaya semua akan berjaya nanti….aku nk bertanya pun x tahu nak ty sapa, selama ni pun aku wat sorang2 je…hanya Tuhan saja yang tahu keadaan aku..huhu…

ok la, mungkin masa tuk aku restkan badan aku secukupnya, dan petang besok la aku cuba buat balik…..dengan harapan besok akan menemui segala kekusutan yang melanda di kepala otak aku ni….

4 comments:

Nur Liyana said...

be patient, abg .. nt sakit kepala lagi =='

Khairiz said...

tu yang abg tgh rest nih huhu

eddy syrol said...

kalau nak tenang, cuba minum susu...hehehe..caye tak?

Khairiz said...

eddy : hehehe betul2 lupa la plak hehehe tq coz ingatkan