zaman dulu-dulu

couple

Assalamualaikum, kome2 semua comfirm sehatkan? kalau x sehat kome x baca blog teman, takut nanti lg bertamboh sakit, kan teman juga yang susah…

hehe apa teman merepek ni pun teman x tahu..hik2. Bukan napa, teman ni nk ngimbau balik kesah dulu2, teringin plak teman nk balik semula ke zaman budok2 teman dulu, best sangat, ya la masa budok lu mana la tau menda pn kan? yang tau bermain2 ja…belajor malas…bila dah besor menyusoh ke diri sendiri…

Teman teringat dulu masa sekolah rendah, masa darjah 6 baru teman pandai bercinta, tu la budak lg doh gatal nak ada awek, tapi teman suko, selalu balik sekolah teman ngn kawan2 bawa awek masing ronda2 pusing sekolah ngn basikal, sweet sangat masa tuh, hasil sweet ni la teman x cemerlang lam UPSR, hehehe, org lain p kelas tambahan tuk belajor, tapi teman p dok main klip2 mato dengan awek teman. Sampai satu hari kantoi ngn cikgu teman, takut bebenor masa tuh…pucat muke teman time tuh, ye la takut cikgu tu membahan teman ngn rotan besar dio.

Sib baik la cikgu teman tu baik, dia x rotan pn teman, malah dia suruhnya awek teman dok sebeloh teman, mak ai, lagi la teman suko..hehehe, korang ado cikgu sekoloh rendah korang wat camgini? tapi bilo dah dok sebelah menyebelah ni, teman plak yg rasa malu ngn awek teman, nth x tau napa…hehe….tapi tu la kan, cinta monyet org dok kata, teman ngn awek teman tuh berkasih sampai last UPSR je, lepas tu masing2 say hai2 bye2….doh nak wat camana teman kena paksa masuk  ke sekolah arab, sebab tu teman kena say bye2, agok nya la lau teman satu sekolah lg dgn awek teman ni, comfirm teman ngn dia lg…hehehe….

Sejak pada tuh teman x jumpa dia dah, sekali pun x pernah, sampai la teman habis sekolah….dan bila dah besar nih dah habis belajar kat IPT baru la teman jumpa dia, sib baik la teman ni ingat muka dia lg , masa teman jumpa dia tuh, awek teman tu dah ada anak 2 dah….dah jadi bini orang dah..melepas la sudah hehehe….tapi nk wat camanakan dah jodoh teman bukan ngn dio..hehehe

nak tahu kesah teman lagi?? tunggu next entry ye…ni teman suko2 jah…hilangkan bosan teman nih huhu, selamat bergumbira la semua ya….

2 comments:

Nur Liyana Chew said...

kenangan kecik kecik. hikhik :)

Khairiz said...

yup kesah budak2