Aktiviti hujung minggu….

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca.

Alhamdulillah ada masa lagi untuk aku update blog ni, walaupun dalam keadaan penat, demam n mengantuk hehe…

Apa yang aku nk citer kali ni adalah berkenaan ngan aktiviti hujung minggu aku, petang semalam aku berpeluang masuk tournament wakil UKMSC di bawah tajaan bank rakyat, di One Utama. Memang happening giler, walaupun x la menang tapi enjoy tu ada la…terima kasih kepada pihak UKMSC dan Bank Rakyat, kerana bagi peluang aku join sekali hehe….

IMG_1918

tournament bowling ni berakhir kul 6 ptg, tunggu result dan sambil makan sampai la kul 7.30 malam, baru la nak balik ke rumah.

Balik umah terus siap2 n kul 8.30 malam baru gerak ke Stadium Putra Bukit Jalil, bagi memeriahkan lagi malam anugerah industri muzik (AIM) yang ke 18, x sempat nak rehat pun….

sampai kat stadium pun dah kat kul 9 malam, n terus masuk, n tido hahaha, xda la tido, lau nk tido wat apa pg kan???

IMG_1922

apa2 pun malam anugerah semlam memang best la…persembahan semua mantap2..hehe apa yang aku boleh banggakan sebagai anak malaysia adalah, ada artis muda yang berbakat tinggi dan berjaya di usia yang muda seperti yuna dan najwa latif, mereka ni semua bermula di you tube saja…

IMG_1928

apa2pun tahniah la kepada semua pemenang anugerah AIM yang ke 18 nih k, yang x menang tu sabar banyak2 k, cuba lagi tahun hadapan..insyaAllah…

5 comments:

eszyamin said...

wah full xtvt hang!! xpe2 skrg ni rehat r puas2 yer..huhuhu

Mia Meymi said...

hebatla dia. hehe. demam2 pn bole lg join aktviti.

comel baju domo. :p

katakataDILA said...

mr domo (:

Khairiz said...

eszyamin : yup sekarang pun dah puas rehat dah hehe..btw thanks :)

Khairiz said...

Mia : yup demam bukan penghalang hehe, ye ke, suka domo eh??