Sempat lagi…

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Sempat lagi kan update blog, maklum la bosan dok nunggu masa nak terbang ni hehe…terpaksa la datang awal kat aiport, sebab pagi nanti xda sapa yang nak menghantar, semuanya keja pagi, tu la terpaksa bermalam di airport nih hehe..lebih kurang 2jam lebih lagi…

Tapi best gak dapat kumpul balik ngn kawan2 lama, dapat sembang lelama, coz nanti dalam belon tido je la keja nya, comfirm sampai kuching nanti aku pengsan haha…

Tapi sayang sorang xdapat nak ikut, orang busy istana budaya ni susah sikit nk bercuti..nak2 lak sibuk ngn teater badai semalam..so macam x lengkap adik beradik ADIWIRA..tapi xpa insyaAllah lain kali dapat pg lgi…

ok la sampai sini dulu ya, lau kat kuching aku sempat update aku update la, lau x tunggu balik kl nanti la hehehe…

Assalamualaikum

4 comments:

encikReza said...

sempat sajer....

Ieja said...

bestnya naik belon..hehe

azieyanz said...

beli ole2..haha

hyz said...

kalo sy nek flight mmg x leh tito.. sebab sekejap sgt.. hehe