kembali lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Setelah sekian lama aku bercuti, akhirnya aku kembali lagi hehe, terlebih dahulu aku mohon maaf diatas kesilapan teknikal yang berlaku 2 3 hari yang lepas, semua sangkakan aku dah delete blog aku nih, walhal tidak, ni sumenya account gmail aku x dapat nak akses, walau bagaimanapun semuanya dah kembali seperti normal.

Balik dari kuching tempoh hari, masa untuk rehat x mencukupi, sebab tu aku ambil masa tuk berehat secukupnya, dan pg ni ak ambil kesempatan untuk update blog aku.

Kalau korang tanya camana best x bercuti ke kuching tempoh hari, jawapan dia , nk kata best tu xda la sangat, sebab aku kesana sibuk dengan majlis kahwin, selama 4hari 3 malam busy ngn majlis kahwin je, sampaikan berjalan pun x sempat.

Gambar pun blm sempat lagi aku upload, insyaAllah ada masa nanti aku akan upload hehe. Ramai yang sangkakan aku dah hilang dari blog ni kan, maklum la kat twitter pun dah jarang, kat facebook pun dah jarang, bukan apa, aku stop semua ni aku nk rehat secukupnya,

kalau dulu aku x kesah nak bangun kul bapa, nak tido kul bapa, tapi sekarang dah lain, everyday aku kena bangun awal pagi masuk keja kul 8 dan balik kul 5. so mungkin masa lps ni banyak kot, sebab tido pun dah cukup, rehat pun dah cukup.

Apapun, aku akan story lg k….terima kasih kerana sudi singgah di blog aku ni, aku je xda masa nk singgah blog korang lagi…nanti aku singgah k :)

6 comments:

atie zakaria said...

akhirnya, muncul blk..welcome home..^_^

Oshin said...

yeayy khai da balik..ada ole2 tak hahaha anyway camne keje tempat baru ?

encikReza said...

xder ole² ke?

Khairiz said...

atie : hehe thanks :)

Khairiz said...

oshin : haha ole2, tertinggal huhu, Alhamdulillah everything ok.

Khairiz said...

encikReza : ole2 xda la