My Lappy kena format lagi...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

My lappy kena format lagi, kesian kat lappy aku, hmmm, tu la aku x sempat nak pedulikan dia, tau guna je, jaga x nya, dah lama kena Genuine, Akhirnya malam ni ada kesempatan waktu untuk aku format balik.

Sebelum ni dah pelbagai virus yang beranak pinak dalam hard disk aku, so skunk time tok clean kan balik, aku memang suka simpan virus ni, saja suka2 jadi kan hobi hehe, sebab tu la lappy aku, aku x guna antivirus.

Sekarang hampir complete dah proses menginstall balik semua perisian yang aku ingin gunakan, so masa menunggu kesemuanya complete, aku ambil masa tuk update blog aku nih hehehe...

K la sampai sini dulu ya, t aku sambung lagi...

3 comments:

"aja2 fighting" said...

boleh ke laptop tanpa antivirus??x hang ke lau melambak3 beranak pinak virus tu???(saja guna hiperbola jap)huhu

Khairiz said...

aja : lau pandai guna, xda la hang hehe

Mia Meymi said...

haha..branak pinak..entah2 virus tu dh ade cucu.. :p