Orang Kata….

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

ORANG KATA aku ni xda keja ke, asyik dok mengupdate blog je !! lau nk tau update blog ni pun satu keje juga dik non….hahaha…hari ni aku nk bercerita tentang ORANG KATA, kata kat sapa? comfirm la kata kat  aku, buat apa aku nk citer hal org lain kat sini lak kan? nanti x pasal2 dapat label suka jaga tepi kain orang. Kan susah tuh.

Kebanyakan ORANG KATA aku ni seorang yang baik hati dan pemurah,(betul ke?) ORANG KATA aku ni seorang yang sombong sebelum kenal,(owh macam tu!!) ORANG KATA  aku ni femes dan ramai peminat…(retis ke aku ni?), ORANG KATA aku ni suka berkawan (ini memang aku), ORANG KATA aku ni seorang yg happy go lucky (maybe la kot??), ORANG KATA aku ni memilih pasangan hidup..(ye ke? tapi betul la aku mesti kena cari pasangan yg sesuai dan serasi dengan aku tuk jadi peneman hidup ni..)

ORANG KATA aku ni suka budak2..(memang aku suka budak), ORANG KATA aku ni sukakan pada haiwan lebih2 lagi ular sawa (yup memang betul pun). ORANG KATA senyuman aku manis bila dipandang…(owh tidak…), ORANG KATA aku ni hensem…( ye ke? mana ada aku biasa je).ORANG KATA aku ni suka masak…( tu kekadang je, time rajin je…)

Haha ni semua aku kumpul balik apa yg telah ORANG KATA pada aku, ikutkan banyak lagi tapi cukup la yang ni je k, t kan ORANG KATA  aku ni over la plak kan??….xda tokok tambah disini ya hehe…apa yang aku nak cakap kat sini sebenarnya…korang sahaja yang boleh menilai diri aku ni jenis yang macamana, kalau korang tanya aku, comfirm2 aku x leh nk jawabkan? sebab aku x blh nk nilai diri sendiri, kan bila nilaikan kat penyakit SS la plak. So apa yang korang nampak, apa yang korang tahu, itu la aku yg sebenarnya…baik di mata korang baik la aku, jahat di mata korang jahat la aku….

Apa2pun terima kasih kerana telah berkata2 pada aku, serba sedikit aku boleh tahu juga tentang diri aku nih…hehe…

8 comments:

Hamzanizzamudin said...

Aku kata betul tu

Khairiz said...

Hamzani : aku kata..terima kasih :)

Umar Arlee said...

Aku kata ye ke? Hihi

Khairiz said...

Umar : aku kata mungkin kot :)

cik pha said...

aku harap orang y berkata2 tu jujur dalam memuji kau ahhahaa

Khairiz said...

cik pha : insyaAllah...thanks :)

Oshin said...

pewitttt....retis berkata-kata hahaha

Khairiz said...

Oshin : hahaha mana ada la...heheh org berkata