Tension…

Tension-and-Anxiety-before-Presenting

 

Hari ni aku x tahu kenapa aku rasa tension yang amat, sampai aku xda mood nk buat semua keja. Wat itu x kena, wat ini x kena…

Kepada kawan2 kat twitter tu sorry sesangat ya, hari ni mood aku kurang baik, lagi bertambah x baik bila ada org bergurau x kena tempatnya kat twitter td.

Tapi aku x salah kan mereka, niat mereka nk bergurau je, cuma aku je emosi terganggu sedikit. mungkin banyak sangat pk kot…yg kat fb pun sama k…

aku minta maaf sesangat ngn korang k….

4 comments:

Nur Liyana Chew said...

takmo tensen tensen abg ;)

Khairiz said...

liyana : ok adik abg..huhu :)

Aiman Ariffin said...

Bila emosi terganggu sometimes its a good choice to take a few steps back away from ppl and cool down.

Its ok. Dont be too hard on yourself :-)

Khairiz said...

Aiman : that true..thanks ya..