Tiga Serangkai Berkeliaran…

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Macam sekejap je kan cuti 3 hari, macam xda rasa pun, hari ni dah keja balik dah hehe…ingatkan cuti awal muharam ni aku nak balik kampung, sekali x jadi la plak, lagi pun kalau nak balik pun x dapat, coz kat kelantan dah banjir dah, xpa la postpond ke cuti krismas ni la baru balik kg…huhu, dah rindu gila kat ma dan abah.

C

haha..ini punya kisah semalam, dek kerana bosan dok umah, jadi kami pun kuar la melilau di KL, dah x tau nak lepak mana dah sebenarnya kat kl ni, semua tempat macam dah bosan, tapi nak wat camana dok umah pun bosan, so pergi la jalan2 hehehe…Mood harimau Malaya kekal di hati hehehe.

A

dok pusing2 kat pavi semalam, tgk orang sibuk2 snap pic kat patung santa ni, kitaorang pun sibukkan diri juga la snap pic kat sana, haha, dah memang x blh nak dipisah dah dengan kamera nih hehe, tapi xda la minat photographer sampai beli DSLR, sekadai camera iPhone pun jadi la, janji ada gambar kan….????aani masa bowling time, tu la keja nya lau masuk shopping complex, bukan nya p shopping, tapi melepak n main bowling je, kami ni bukan kaki shopping….sapa la kami nak shopping kat Pavi nih? x termampu oi, lau setakat shopping kat KLCC tu ok la hahaha, hampeh kan belagak nak mampos, walhal habuk pun tarak huhu….

IMG_2335

 

kasihan kat camera man xda pic dia dalam nih, tu la sapa suruh ko jadi camera man, hahahaha…..dah xda modal dah aku nk taip ni, layan gambar je la k……

IMG_2357

IMG_2372

IMG_2375

ni plak awek jepun yg nk bergambar semalam, hehe, mula2 tu habuk pun aku x faham apa yang dia cakap, bila dia speaking london baru la aku faham hehe, sempat lagi dia ajuk cakap aku tuh, aku cakap lagi pun dia ikut cakap lagi juga, yang dia tahu terima kasih je, tapi xpa la, at least dapat gak dia cakap melayu sikit2 kan, dan mungkin dorang tgk kitaorang pakai baju sama, tu yang dia tegur tuh. agaknya macam tu la kot….

IMG_2440

semalam ramai juga la yang memerhatikan kami, sampai ada orang tanya kami ni kembar ke? hahaha aku jawab aah je la nak wat camana kan…..mungkin orang selalu sangat tgk orang pakai jersi kuning tuh, yang kami lak suka pakai jersi yang jarang orang pakai…walauapapun kami bangga jadi anak malaysia…..

10 comments:

normi nieza said...

amboi bkn main lagi yer possing...haha

Khairiz said...

kak norm : haha biasa :)

Oshin said...

kat mana jual baju tu...siyes terpikat...cantikkk

ir yien 9897 said...

3 kacak...
org or baju yg kacak..huhu :)

Khairiz said...

oshin : haha cantikkan, ada la kat kedai huhu,memang cantik pun hehe

Khairiz said...

ir yien : hehe sume boleh baju ngn orang haha

Oshin said...

mana-mana kedai pon ada eh...bape RM ?

Khairiz said...

oshin : hehe lau ori nya dalam RM 40 something je...lau yang murah rm 10

Mohd Khairi Khadzir said...

xpernh masuk pavi! (^__^) .. ape pun gile bergaya masuk pavi pakai jersi m'sia... sempoiii hehe

Khairiz said...

hahaha, alahai kasihan, lain kali p la walau pun sekali ke pavi tuh, bukan bergaya, tapi nk tunjuk yang kami bangga ngn malaysia