Penat + Mengantuk = x sabar

hari ni aku terasa amat penat n mengantuk, gara2 x cukup rest, tapi xda la sampai tertido di tempat keja, huhu.
tambah lak perut kenyang lagi la berat mata aku nak buka ni, tambah lagi plak keja xda la banyak sangat, adoi...tgh bersabar menunggu waktu pulang sahaja.

jarang aku nk update blog aku bila masa keja, tapi hari ni aku curi masa jap tuk update, bagi nak hilangkan bosan ngn kemengatukkan mata ini.

x sabar rasa nya nak tunggu hari sabtu nih. cepat la waktu berlalu, sebab sabtu ini aku nk balik kg hehe, happynya rasa, hope semua plan aku kali ni jadi la, selalu sangat plan aku x menjadi, kali ni harap2 ok.

rindu kat kampung halaman, rindu kat anak buah, dan rindu semuanya hehe.....

8 comments:

Papa PUSS said...

cepatnye

Mak Usu said...

bestla.. nk ikot blh? hihihi

normi nieza said...

curi tulang yer..haha

"aja2 fighting" said...

kita serupa sebab sabtu ni dapat balik umah!!cuti midsem utk uitm....ehehe...rindu sangat dekat mak abah dan umah...sebulan juga xbalik..huhu

Khairiz said...

papa Puss : apa yang cepat???

Khairiz said...

mak usu : haha jom

Khairiz said...

kak norm : xda la, mana ada curi tulang, sebab sy x makan tulang hehe

Khairiz said...

aja : ye ke? tentu seronok kan, xpa bila dah ada peluang bersama ngn family guna la dgn sebaik yang mungkin k