Perubahan Masa

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca sekalian.

Hari ni agak lewat sikit aku update blog aku, almkalum lah sejak 2 menjak keja nih, mood aku cam down sikit, mungkin kepenatan badan kot faktor2nya, tapi xpa aku cuba sedaya upaya aku tuk update juga walau pun satu entry saja.

sekarang ni ramai yang tanya aku, dah lama x nampak kat twitter? kalau dulu sehari mau 3 kali kena limit, tapi sekarang sekali pun susah hehe, maaf la ya, masa x mengizinkan , kalau cam dulu xpa, keja aku ikut suka hati je nak wat, tapi skunk dah limit dah, kerja normal shift ni memang akan terasa penat, n jadual tido pun dah berubah, dulu suka hati je nak tido kul bapa? bangun kul bapa? tapi skunk x lagi, skunk kena ikut jadual dah, kerana jadual kerja aku memang tetap dah, kul 8 pagi sampai kul 5 petang, so hari2 kena bangun awal, kalau tido lewat, comfirm kat tempat keja nanti mengantuk dan mata pun dah macam mata panda,

kerja lak alhamdulillah, xda la berat sangat, tekanan pun xda la sangat, biasa2 je, ini lah aku cari selama ini, kerja normal shift, weekend cuti, dan tempat keja dekat umah, maklum la hidup di KL ni kena la pandai berjimat, kalau x belum sampai tgh bulan lagi, poket dah kering, x boleh la camni hehehe….

apa2 pun aku x akan tinggalkan blog aku nih terbiar camtu saja.

No comments: