Tak Tahu…

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Dah lama aku x pedulikan blog aku nih, kasihan la plak hehehe, entahla sejak 2 menjak nih aku no idea tuk update apa, tambah lak dengan busy merayau dan melepak hehe…aku rindu kat kawan blogger aku, da lama aku x bertandang ke rumah kawan2 aku….x kesempatan masa tuk aku, insyaAllah aku akan cuba balas kunjungan korang k….

Sekarang ni lau aku balik keja, comfirm sampai kat umah penat, dan rasa nk tido, sebab tu aku rasa malas nak update hehe…tapi hari ini aku cuba gak la tuk update something kat blog aku nih..apa yang aku nak bagitau, sekarang ni aku happy ngn kerja aku, walaupun kerja ni bukan di bawah bidang aku, tapi aku cuba buat yang terbaik, mempelajari sesuatu yang baru dalam hidup adalah tidak rugi sama sekali, nak2 lagi keja aku bukan la teruk sangat pun, kerja lak no pressure tu yg paling best..tapi walauapapun kerja mestilah dengan ikhlas demi mencari rezeki sesuap nasikan????

kehidupan aku dulu dan sekarang totally berubah..berubah cam mana? hanya aku je yang tahu hehe…k la apa2 pun aku nk ucap terima kasih kerana sudi bertandang dan meninggalkan jejak di blog aku ni ya. salam rindu dari aku tuk korang semua…..

1 comment:

Nur Liyana Chew said...

samela kite abg. blog dh lame menyepi =='