Penat dan Mengantuk :)

Assalamualaikum dan selamat petang kepada semua…

terlebih dahulu aku mohon maaf la kerana aku x sempat nk membalas kunjungan rakan2 blogger yang lain ya, di sebabkan line P1 nih buat hal, dan membuatkan aku xda mood tuk update blog n sebagainya, aku pun x tau kenapa dah nak masuk dua minggu dah dia wat hal nih..huhuu…

hari ni hari yang amat memenatkan bagi aku, nk kata banyak keja xda la banyak pun, tapi disebabkan tido dan rehat x cukup tu badan aku jadi penat dan x bermaya…nk tido x dapat lagi, sebab x boleh tido di waktu senja2 nih, x baik kata orang , so tunggu la lepas isyak baru tido hehehe….

x sabar rasanya nk tunggu cuti raya cina nih, nk rehat puas2, ingat nak p bercuti tapi x tau kat mana lagi, maybe pd or maybe pangkor huhu..sesaje je nk release tension katakan hehehe…korang pun guna la cuti korang dengan sebaiknya k….

sampai disini dulu ya…assalamualaikum Smile

2 comments:

adwafarahin said...

samalah! menunggu cuti raya cina nie jugak..cuti sem sebulan! wee~ :D

mY naMe iS haJar said...

wahh untung la dpt coti sebulan..huhu..kate da lame x balik kmpg kn..so balik la kmpg halaman anda..ingat lg x jln balik kmpg??huhu..selamat bercuti ek??