Thanks To Siti Nor Hajar Hamid

Assalamualaikum…

Entry ni aku dedicate kepada Saudari Siti Nor Hajar Hamid, terlebih dahulu aku nk ucap ribuan terima kasih kepada beliau, kenapa aku berterima kasih kepada beliau????

nak tau erk, kenapa? ok la sebab ni….

 

400268_352696651410552_100000106609584_1489469_929589035_n

sebelum ni memang aku x perasan yang beliau ada post header ni kat wall fb My Life Story nih, malam tu aku luangkan masa tuk tengok2 wall tu, dan aku terjumpa pic nih, apa yang boleh aku kata hajar ni seorang yang rajin, sudi buat header kat blog nih, cantik….

aku hargai apa yang beliau lakukan, dan sorry sangat2 coz aku baru perasan pic nih, so sebagai tanda balas balik jasa beliau, entry ni aku dedicate khas tuk beliau…hehehe

Apapun, terima kasih kerana selalu berkunjung keblog nih, dan selalu juga berkunjung ke fb blog nih….kpd yang lain pun aku berterima kasih juga ya kerana sudi datang dan tinggal jejak disini….

6 comments:

"aja2 fighting" said...

awwwww terharu!!huhu...thanks khai...aja memang terlebih rajin time tu...cuti sem pulak..ahaha...lagipon gambar khai tu macam smart je nak edit...heeeeee...thanks!terima kasih!arigato!kamsahamnida!syukran!=)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wowww nice entry indeed!! =)

btw.. I just voted for you at Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012..

Plsssss vote for me for THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com

Awie Omar said...

Dah voted blog khai. semoga berjaya!!!

Khairiz said...

aja : sebagai tanda perhargaan :)

Khairiz said...

Mak Dara : btw thanks a lot. insyaAllah akan voted nanti k

Khairiz said...

Awie : thanks