kenapa dengan mereka?

Assalamualaikum…

simple dan ringkas aku nk bagitahu kat sini, aku nk ucap ribuan terima kasih kat blogger yang tersenarai di bawah ini. nak tau kenapa, pg la kat blog blogger di bawah ni, baru la korang tahu apa jawapannya Smile

 

http://cutest-pooh.blogspot.com/

http://awieomar.blogspot.com/

http://sitinorhajarhamid.blogspot.com/

http://mysuarablog.blogspot.com/

http://duniakuemieysandra.blogspot.com/

http://fanomena.blogspot.com

http://saifhaqiem.blogspot.com

http://naimphotoblog.blogspot.com

http://yien9897.blogspot.com/

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/

kepada yang x senarai pun, aku juga nk ucap ribuan terima kasih juga, kerana sudi datang dan tinggal jejak kat blog aku nih….

semoga dapat jawapannya ya…

10 comments:

"aja2 fighting" said...

sy tau sy tau!!ahaha...sebab ada banner khai kan???pandai x aja??=P..ni yang nak taruk banner khai dengan sepantas kilat...grrrrr...heeee =D

Khairiz said...

aja : haha tau je kan...tapi aja kira layak juga lam senarai tuh....

"aja2 fighting" said...

bhahha..mestila...=P...eh lom lg..xcukup layak..huhu...

Khairiz said...

aja : haha xpa bg khai sudah....aja selalu update blog yang mana satu?

"aja2 fighting" said...

aja2 fighting...mgt300 tu untuk assignment..ehehe..tapi kalau nak tgk assignment aja tu bukak la...BI hampeh sikit..bhahaha...

Khairiz said...

aja : owh ok...no hal, sorry bila buka yang aja baru perasan ada hehe, dan blog aja pun dah tersenarai hehe

"aja2 fighting" said...

ahahah...ok malu sat..siyes??thankssssssss...ahahah..=)))))))

Awie Omar said...

Terima kasih Khai :) Daku terharu.........

Khairiz said...

aja : no hal...most welcome :)

Khairiz said...

Awie : sama2 no hal la awie....:)