Makan Malam UKM Holdings

Assalamualaikum…

seperti mana yang aku cakap malam tadi aku ada annual dinner UKM Holding mewakili UKM kesihatan di hotel Equatorial, Bangi, Dinner yang bertema kan Movie Night, di antara movie yang di pilih adalah mohabbatein, pirates of the caribbean, Star wars, Ayat2 cinta dan perbagai lagi…tapi aku just pilih tema mohabbatein je, coz senang nk cari pakaian dia, just pakai kurta je hehehe…

IMG_3319

so simple aku nya baju, so ok la atleast ikut gak tema kan, hehe, tapi dalam banyak2 dinner yang aku hadiri, dinner kali ini lah yang paling lama ambil masa, katanya dalam kul 11 habis, tapi hampir 12 lebih juga baru selesai, nth la x tau nk cakap camana kan, sabar je la….apa2 pun enjoy la….

yang pelik nya, makanan yang di sajikan pada kitaorang tu berala kan chinese, nak kata ada china, rasanya xda, kalau dah makan ala chinese tu faham2 la ya, balik nya, stop kat mamak la makan, baru ada rasa hehe, kasihan kan, tapi x pa lah, walau bagaimana pun tetap ku hargai…

malas nak cakap banyak…..tengok je la pic yang sempat di snap dari lensa phone aku nih….

IMG_3321

IMG_3322

IMG_3333

IMG_3336

IMG_3340

IMG_3338

ini saja gambar yang ada pada aku, yang selebih nya ada kat kamera kekawan hehe……tapi kepenatan tu memang ada la, tapi masa otw balik td mengantuk amat la sangat, bila da sampai umah segar lak biji mata nih….tu yang sempat mengupdate nih….tapi sok pagi tetap bangun awal, nak masuk opis nk siapkan kerja yang mana lom settle lagi…

ok la jumpa lagi la ya…..x sabar tunggu hadiah cabutan bertuah ni, apa yang aku dapat nanti….

3 comments:

Awie Omar said...

Dah macam pelakon bollywood aku tengok hehehe Khairiz Khan

Khairiz said...

awie : haha..dah lama dah impi nk pakai baju tu, akhirnya dapat jua pakai....btw thanks ya

Anonymous said...

mana mau cari baju mcm tu ekk?