No Mood In Sunday

Assalamualaikum.

Apa khabar, hari ni masih lagi cuti, hari yang penuh plan, tapi terasa malas la plak, gara2 semalam punya pasal la, sampai ke hari ini aku masih lagi pening2..sib baik x muntah je, selama ini aku main game outdoor nih, xda la pening sangat, semalam aku cuma main 3 game je kat themepark times square, tapi sampai sekarang masih rasa lagi….

plan hari ni nak ke bukit tinggi, klang, tapi tengok keadaan la, sebab kawan pun ajak ke putrajaya juga, ada pesta belon panas….rasa pun nk pergi juga tapi tgk keadaan lu la camana…korang hari ni apa plan? mesti banyak kan program yang nk dilaksanakan hari ni….apa2 pun guna la masa cuti ni sebaiknya k, sebenarnya cuti2 nih dok umah rehatkan badan lagi bagus sebenarnya, boleh jimat kan cost dan blh kurangkan kesesakkan lalu lintas…..sebab aku malas nak drive time panas n time jem…amat membosankan….

ok, ini saja yg ak nk kasi tau korang, enjoy your sunday k..pada yang kerja tu kerja leklok, jangan cemburu ngn orang cuti hari ni k…..bye…assalamualaikum

12 comments:

eszyamin said...

haha..adoi seb baik x muntah2 kan..kalau x cukup syarat ibu mengandung..hahah..take a well rest bro..

Khairiz said...

eszyamin : hahaha kan??? nyway thanks der

Pen Biru said...

Salam kekenal..i pollow u back!.sy pun betol gile takde mood harini. entri pun smua autopublish jek.

Khairiz said...

pen biru : hehe salam kenal kembali, yup hari malas sedunia kot hahaha

LaLa mhdnor said...

pesta belon panas? best nye....

Fezul Fadhley said...

sian dye.. ^^

gadis muslimah said...

ari sabtu ad belon panas... blew g smlm da xdew.. huhuhu.... last2 lalan kt alamanda... ari sbtu tawaf jalan tar.. ari ahd tawaf WOW ng Alamanda..

Khairiz said...

lala : hehe x pergi pun hari tuh...

Khairiz said...

fezul : haha xda apa la, ok je

Khairiz said...

gadis muslimah : best la dapat jalan2

Awie Omar said...

dont moody moody di hari cuti ni hehehe

Khairiz said...

hehehe