Salam Sabtu..

Assalamualaikum..

IMG_2779

salam sabtu dan selamat bercuti kepada semua yang mana cuti hari ni ye, gunakan cuti korang sebaik yang mungkin, hari ini aktiviti aku pergi main themepark kat times square and main ice skating kat sunway pyramid…ini adalah aktiviti yang biasa dilakukan, cuma theme park kat times square tu je, jarang main, hari ni sebab dapat voucher free, tu yang pg tuh, lau x xda la, just bowling n ice skating je la..k la, selamat berhujung minggu la ya….

14 comments:

"aja2 fighting" said...

selamat bercuti!ahaha...=)

Adylia Qarissa said...

Assalamualaikum ;-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaa bestnyer hjg mggu dia

Khairiz said...

aja : tq, selamat bercuti juga buat aja...:)

Khairiz said...

Adylia : waalaikumussalam :)

Khairiz said...

C.M.A : hehe biasa2 saja, pada x wat apa kan, masa cuti hujung minggu ni guna sebaiknya :)

ieda said...

baik2 mainn tuu
jgn lupe nak balik lak ;)

ZWAN SABRI said...

Pernah pegi themepark kt time square tp x penah try main lagi.. HEHE

Khairiz said...

ieda : hehe...jap je main, x tahan pening kepala

Khairiz said...

zwan : kena la pg main, baru best

me_nazri said...

hujung minggu yng penuh ngan aktiviti mmg la best.... :)

Khairiz said...

me_nazri : memang hujung minggu selalu penuh ngn aktiviti...

Awie Omar said...

walopun hari hari ahad, tetap nak ucap salam sabturday gak

Khairiz said...

hahaha, pon boleh