Terima Kasih

Assalamualaikum…

Terima kasih ini di tuju khas untuk rakan2 blogger yang baru atau yang lama, di atas kesudian dan kerajinan kalian semua datang betandang ke laman blog yang x sebegitu menarik ini, Terima kasih juga kerana saban hari ada je pembaca entry aku, dan follow blog aku….

aku sangkakan xda orang yang baca entry2 aku, sebab aku tengok kat komen xda pun, memang aku x kesah la, tapi bila aku buka je statistik terkejut gak la, rupanya ada  yang datang membaca dan mengikuti blog aku ini, walaupun tanpa meninggalkan jejak orang kata….

tapi itu semua aku x harapkan, korang semua datang ke blog aku pun dah cukup dh, sebab aku tahu blog aku yang jenis camana…ingin aku bagitau sekali lagi, aku berblog bukan ingin mencari populariti atau nama, cuma sekadar hobi aku sahaja……

Terima kasih diatas kerjasama korang semua ya….ada masa kita jumpa lagi.

11 comments:

iz said...

ko pesen style sama gak la ngan ak.. x kejo pon nama ngan popular..
x kemana pon.. =)
at least, tmbh member, tukar2 pendapat pon dah cukup baguih dah..

Hanif Idrus said...

Datang mengomel!!


Jom Exchange Bloglist
Hanif Bloglist
Salam Kenal dan I follow sekali
Sila komen setelah letakkan bloglist
Thanks

Khairiz said...

iz : yup betul tuh, kita berblog nih tujuan untuk menambah kawan, bertukar pendapat dan berkongsi cerita....

Khairiz said...

Hanif Idrus....terima kasih ya....insyaAllah will be do that...

"aja2 fighting" said...

sama2...ahhahaha...cerita yang khai kongsi kebanyakannya menarik..sebab tu orang suka baca...=)

Khairiz said...

Aja : owh ye ke, ye la kita mana boleh tau kn yang mana depa suka dan yg mana depa x suka...mmm terima kasih juga buat aja

"aja2 fighting" said...
This comment has been removed by the author.
"aja2 fighting" said...

ahaha...sama2..=)

Awie Omar said...

keep bloging okay. Kita kongsi ilmu sama2 dan hepi sama2

Khairiz said...

aja : haha wokeh :)

Khairiz said...

awie : thanks a lot, yup ko pun sama k ....