terjumpa la plak…

Assalamualaikum …

Sebelum tuh, aku nk ucapkan tq to aunty za, kerana belanja kami makan semalam…hanya Allah saja yg dapat balas balik jasa aunty k, semoga murah rezeki, amin.

semalam plan nak ke i-city, tapi sebelum pergi tu, kawan2 ajak makan sama, plan nya nak makan kat seksyen 7 shah alam, tapi bila sampai shah alam beralih arah la plak makan kat seksyen 13, pun boleh lah, memandangkan perut dah lapar an??? semua pun boleh hehehe,

sampai kat restoran tu, mula2 x perasan pun signboard dia, bila dah duduk baru la perasan, Restoran Lagenda 17, bila baca nama restoran ni macam familiar je Lagenda 17 nih, bila di ingat ambil, betul la, Lagenda Bola sepak Malaysia, sekali tanya kawan, diorang cakap tu la restoran Abg Zainal Abidin, sebelum ni mana la aku tahu yang restoran dia kat sana kan???

apa pun semalam malas nak fikir sangat, sebab fokus pada perlawanan bola sepak kelantan vs sarawak, at last kelantan menang di rumah nya sendiri, tahniah pada pasukan kelantan ya, aku happy kelantan menang, lepas habis bola baru makan, makan lak nasi goreng menangis, memang terbaik la wok….bila sebut bab menangis nih comfirm dah tahu kan, kepedasan nya memang terasa la beb…x tahan aku nak habiskan makanan hehe, bukan aku x makan pedas, tapi dah terlebih pedas x boleh tahan la…..

sebelum berangkat pulang, sempat lagi kami snap pic ngn abg zainal, ye la bukan selalu pun aku ke shah alam kan, semalam pun sib baik kawan yang bawa kesana, lau x sampai sudah aku x tahu hehe…

IMG_3351

dalam gambar ni kami semua jadi kecik kan??

20 comments:

Oshin said...

wahhh jumpa abg pantun la hik3

Khairiz said...

oshin : tu la kebetulan p makan kat kedai dia, tu yang jumpa dia tuh hehe

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, lagenda bola sepak tuu.. untunglaa... HAHA

Khairiz said...

Zwan : yup, abg lagenda bola sepak, tu la berpeluang jumpa ngn dia, seorang yang peramah dan sporting

"aja2 fighting" said...

khai paling kecik!!huhu...yg muka macam khai tu sape?ujung sekali..heeee...selalu tgk khai bergambar dengan dia..

Khairiz said...

aja : haha...sememang nya khai nampak kecik, owh yg hujung sekali tu, kembar khai hehe

"aja2 fighting" said...

ahaha..kembar??kim salam dekat dia ek...huhu gurau..=P

Khairiz said...

aja : no hal boleh je...xda masalah hehe

"aja2 fighting" said...

bhahaha...gurau je la!!xwajib...ahaha..

Khairiz said...

aja : ala..malu2 la tuh kan?? hehe

"aja2 fighting" said...

bhahhaahhaha..kirim salam assalamualaikum dekat khairiz jela...=PPPPPP...ahahaha ok gila sat!

Khairiz said...

aja : haha xpa, khai dah jawab dah...

"aja2 fighting" said...

alhamdulillah..ahaha...

Khairiz said...

aja : amin, ok la aja, good night ya, khai dah nak tido dah ni sok keja, t terbabas kan susah la plak :)

"aja2 fighting" said...

ok khai...goodnite juga!aja pon nak tido da..esok kelas pagi..LAW!!..ahaha..take care..assalamualaikum..=)

eszyamin said...

hahaah..anda semua jdi jejaka comel disitu.. tingginya pakcik jenal

Khairiz said...

aja : ok sekarang baru boleh jawab waalaikumussalam :)

Khairiz said...

eszyamin : hahaha comel ke? hahaha cam kelakar je bunyi nya hehe

Awie Omar said...

Tingginya Zainal Abidin Hasan ni? Bape ketinggiannya?

Khairiz said...

awie : x sempat nak tanya :)