Blog yang Suam

Assalamualaikum dan selamat pagi kepada anda sekalian, amacam hari ini ada sihat?? Harap2 semuanya sihat la ya, takut la juga sebab musim ni musim berpenyakit, kalau tengok kat hospital ni, ramai yang sakit setiap hari, so kesihatan perlu la kena jaga, permakanan pun kena jaga..bukan doctor pun aku ni, sekadar nasihat menasihati aje…terpulang la nk terima atau x, kalau sakit datang hospital aku bagi ubat je la…hehehehe.

Panjang lak intro nya kan…hehe biasa la, lau x membebel pepagi nih x sah kan? Bebalik pada entry aku, kenapa blog semakin suam?? Nak tau? Sebebnya tuan punya blog pun dah suam juga, harap faham2 la ye…kekadang level kegigihan berblog tu tinggi, kekadang rendah, sama la hidup kita juga, kekadang kita berada di tangga atas, kekadang kita berada tangga bawah.

Ini semua bergantung pada Mood, kena tengok mood dulu macamana, lau mood ok, ok la, lau x, x la…bukan apa. Idea dalam kepala otak nih dah kurang, maybe sebab kurang membaca kot, maklum la sibuk ngn kerja. Hari2 dok baca nama ubat je, lama2 naik pening kepala nih dengan nama2 ubat nih…

Walaupun blog suam, tapi x bermakna mahu berundur, masih lagi kekal buat masa ni la…ok la..cukup disini dulu la ya..Terima kasih kepada korang smua ya..

4 comments:

ikan said...

blog berterusan, its oke klu nampak suram di mata org, tapi hakikatnya kita lebih kenal blog kita camne :)

Khairiz said...

yup betul apa yang di cakap kan itu..btw thanks ikan :)

Oshin said...

kita ni manusia...bukan robot..jadi ada masa kita x dpt nak fokus semua benda dlm satu masa kan...just be urself ;) take time friend

Khairiz said...

oshin : yup betul tuh..btw thanks too my friend...